bütçem 9000 tl 7-8 sene kullanabileceğim istediğim zaman oyun oynayabileceğim laptop önerebilir misiniz monster t5 v19.2 buldum rtx 2060 ekran kartlı fakat monster hakkında sayısız şikayet var bu yüzden bana 9000 tl civarı msi asus gibi markalardan notebook önerir misiniz
gaming laptop önerisi
Cevaplar
https://www.teknosa.com/asus-tuf-gaming-a15-fx506-156-fhd-wv144hz-i510300h-8g-256g-pcie-ssd-gtx1650ti-4gwin10-p-125037716
Bakabilirsiniz.
Bakabilirsiniz.
😢 1👍 1
https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-gaming-16-a0003nt-intel-core-i5-10300h-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-1y7d8ea-p-HBV00000YAE60?magaza=indirim-yeriÇUKLETSİZ LAHMACUN OLMAZ dedi: ↑bütçem 9000 tl 7-8 sene kullanabileceğim istediğim zaman oyun oynayabileceğim laptop önerebilir misiniz monster t5 v19.2 buldum rtx 2060 ekran kartlı fakat monster hakkında sayısız şikayet var bu yüzden bana 9000 tl civarı msi asus gibi markalardan notebook önerir misiniz
https://www.epey.com/laptop/msi-gf65-thin-10sdr-638xtr.html
Ram takın ve arkanıza yaslanın, eğer 11e çıkarsanız omen 15 var. İ5 ve 2060 100w.
Ram takın ve arkanıza yaslanın, eğer 11e çıkarsanız omen 15 var. İ5 ve 2060 100w.
Konuşursam linçlenirim konuşursam linçlenirim konuşursam linçlenirim konuşursam linçlenirim konuşursam linçlenirim
O paraya masaüstü toplanır.
O paraya masaüstü toplanır.
😮 1
10000 TL verilmez.https://www.epey.com/laptop/msi-gf65-thin-10sdr-638xtr.html
Ram takın ve arkanıza yaslanın, eğer 11e çıkarsanız omen 15 var. İ5 ve 2060 100w.
Monsterlarda sorun yaşama ihtimali oldukça azaldı. 1650 Ti / 10750H veya 1660 Ti / 10300H laptop mu almak istersiniz, yoksa 10750H / 2060 mı?ÇUKLETSİZ LAHMACUN OLMAZ dedi: ↑bütçem 9000 tl 7-8 sene kullanabileceğim istediğim zaman oyun oynayabileceğim laptop önerebilir misiniz monster t5 v19.2 buldum rtx 2060 ekran kartlı fakat monster hakkında sayısız şikayet var bu yüzden bana 9000 tl civarı msi asus gibi markalardan notebook önerir misiniz
Azaldı mı? Nerede? Kanıt gösterirmisiniz?Rizelimapper53 dedi: ↑10000 TL verilmez.
Monsterlarda sorun yaşama ihtimali oldukça azaldı. 1650 Ti / 10750H veya 1660 Ti / 10300H laptop mu almak istersiniz, yoksa 10750H / 2060 mı?
👍 1
Yeni modeller nispeten daha az sorunlu evet ama hala bazı kronik sorunları varAzaldı mı? Nerede? Kanıt gösterirmisiniz?
Sen problem yaşadınmı? Kullanmıyorsun bile. Şahsen abim hiçbir problem yaşamadı. 10. Nesil serilerinde problemler azaldı ama anlatamıyoruz ne yapalım. Hala istediğinizi anlatma peşindesiniz. 5600M'in 2060'dan daha güçlü olduğunu savunan birinden de ne beklenir ki?Azaldı mı? Nerede? Kanıt gösterirmisiniz?
Nerde kronik sorun? Biz göremiyoruz. Şu boş önyargıyı bırakın artık.Yeni modeller nispeten daha az sorunlu evet ama hala bazı kronik sorunları var
Bizzat kullanıcısı olduğum bir markadır bu,evet azaldı, herhangi bir sıkıntısını daha göremedim ama ne hikmetse herkes düzeltilmiş hataları konuşup duruyor.Azaldı mı? Nerede? Kanıt gösterirmisiniz?
Yahu kaç kere söyledim, seninki düzgünce herkesin aynı değil diye. Arkadaşlarım iade etti ölü pikselden hala ben göremiyorum diyorsun.Rizelimapper53 dedi: ↑Sen problem yaşadınmı? Kullanmıyorsun bile. Şahsen abim hiçbir problem yaşamadı. 10. Nesil serilerinde problemler azaldı ama anlatamıyoruz ne yapalım. Hala istediğinizi anlatma peşindesiniz. 5600M'in 2060'dan daha güçlü olduğunu savunan birinden de ne beklenir ki?
Nerde kronik sorun? Biz göremiyoruz. Şu boş önyargıyı bırakın artık.
Ve 5600M güçlü demedim 2060a denk dedim.
Ben memnun bir kişi dahi tanımadım hayatımda, şanslı ve şanssızlar olarak ikiye ayırmak gerekir herhalde.
Hocam sizde çıkmadı diye başkasındada çıkmayacak diye bir kaidemi var? Açın şikayetvarı bakın lütfen.Ram_kafasi dedi: ↑Bizzat kullanıcısı olduğum bir markadır bu,evet azaldı, herhangi bir sıkıntısını daha göremedim ama ne hikmetse herkes düzeltilmiş hataları konuşup duruyor.
😂 1👍 1
Tamam,tamam öyle olsun,gerçek olmayan sebepler ile kullanıcıları yanlış yönlendirmeyi bırakırsanız sevinirim,bir firmanın adını gereksiz yere kötülemenin mantığını hala anlamadım ama.Yahu kaç kere söyledim, seninki düzgünce herkesin aynı değil diye. Arkadaşlarım iade etti ölü pikselden hala ben göremiyorum diyorsun.
Ve 5600M güçlü demedim 2060a denk dedim.
Ben memnun bir kişi dahi tanımadım hayatımda, şanslı ve şanssızlar olarak ikiye ayırmak gerekir herhalde.
Hocam sizde çıkmadı diye başkasındada çıkmayacak diye bir kaidemi var? Açın şikayetvarı bakın lütfen.
Hocam neden yanlış yönlendirmiş oluyorum? Kasaları çok kaliteli değil idare ederler ama ölü piksel büyük sorun. Heryerden ölü piksel şikayeti geliyor.Ram_kafasi dedi: ↑Tamam,tamam öyle olsun,gerçek olmayan sebepler ile kullanıcıları yanlış yönlendirmeyi bırakırsanız sevinirim,bir firmanın adını gereksiz yere kötülemenin mantığını hala anlamadım ama.
Baya yanlış yönlendiriyorsunuz şu an,yaptığınız şey artık bence bu durum başka firmaların fanatikliği olmaya başlamış neredeyse. :D Çözülmüş sorunları boşu boşuna gündeme getirip bana bunları argüman olarak sunmazsan sevinirim,bu gereksiz tartışmayı da bitirip yanlış yönlendirme yapmazsanız daha iyi olur bence.Hocam neden yanlış yönlendirmiş oluyorum? Kasaları çok kaliteli değil idare ederler ama ölü piksel büyük sorun. Heryerden ölü piksel şikayeti geliyor.
👍 1
Ölü piksel? Testte bile çıkmadı. 1 ayını dolurmak üzere ve hala sıkıntı yok.Hocam neden yanlış yönlendirmiş oluyorum? Kasaları çok kaliteli değil idare ederler ama ölü piksel büyük sorun. Heryerden ölü piksel şikayeti geliyor.
Cidden yanlış yönlendirmede master olmuşsunuz. Daha 1 hafta önce 5600M 2060'dan güçlü diyordunuz, kendi testim farklı ama. 1660 Ti gücünde bir ekran kartı. Ips ekranların çoğunda ölü piksel çıkma ihtimali var, ve bunu monstere atıyorsunuz. Bravo böyle devam edin.Hocam neden yanlış yönlendirmiş oluyorum? Kasaları çok kaliteli değil idare ederler ama ölü piksel büyük sorun. Heryerden ölü piksel şikayeti geliyor.
👍 1
Yine aynısını diyorum ve yine anlamadın. Sende yoksa hepsi aynı diye bir kaide yok. Neden diğer markalarda çok daha az çıkıyor ölü piksel?Rizelimapper53 dedi: ↑Ölü piksel? Testte bile çıkmadı. 1 ayını dolurmak üzere ve hala sıkıntı yok.
Cidden yanlış yönlendirmede master olmuşsunuz. Daha 1 hafta önce 5600M 2060'dan güçlü diyordunuz, kendi testim farklı ama. 1660 Ti gücünde bir ekran kartı. Ips ekranların çoğunda ölü piksel çıkma ihtimali var, ve bunu monstere atıyorsunuz. Bravo böyle devam edin.
Bence monster daha f/p performans olduğu için ülkemizde daha fazla tercih ediliyor. Haliyle sorun çıkma oranı aynı olsa bile kullanan kişi sayısı fazla olduğu için monster hakkında daha fazla şikayete rastlıyoruz.
Yine aynısını diyorum ve yine anlamadın. Sende yoksa hepsi aynı diye bir kaide yok. Neden diğer markalarda çok daha az çıkıyor ölü piksel?
👍 1
Nerde ölü piksel? Günümüzde olmayan sorunları meydana getirme yine.Yine aynısını diyorum ve yine anlamadın. Sende yoksa hepsi aynı diye bir kaide yok. Neden diğer markalarda çok daha az çıkıyor ölü piksel?
👍 1
Günümüzde olmayan bir sorun değil, hala çok yaygın. Kasa erimesi kasa çatlaması gibi durumlar geride kaldı evet ama ölü piksel hala yaygın olarak var.Rizelimapper53 dedi: ↑Nerde ölü piksel? Günümüzde olmayan sorunları meydana getirme yine.
Bu fiyata indirim olmazsa en fazla 1650ti bulabilirsin. O da tahminimce 5 yıl kadar sonra yeni oyunları kaldırmamaya başlar. Yine de güçlü bir kartı var. Şuanki neredeyse tüm oyunları oynarsın rahatça.