Merhabalar 4 5 ay olmuştur pc toplayalı 4800 e pc topladım ve açıkcası hiç memnun değilim topladığım pc şu Rx 550 4gb PH Asus ekran kartı ryzen 3 3100 işlemci b450m a pro max anakart 8gb 2666 mhz de ram.
Kaziklanmiş miyim?
Cevaplar
Biraz fazla kazıklanmışsınız.
😢 3
4800'e Ryzen 5 li sistem toplardin ama öyle kaziklanmişsin denilmez biraz pahali almişsin sistemiMerhabalar 4 5 ay olmuştur pc toplayalı 4800 e pc topladım ve açıkcası hiç memnun değilim topladığım pc şu Rx 550 4gb PH Asus ekran kartı ryzen 3 3100 işlemci b450m a pro max anakart 8gb 2666 mhz de ram.
👍 1
Çok ağır kazıklanmışsın. Geçmiş olsun. Almadan önce sorman gerekirdi.
👍 2
4,5 ay öncesinde o paraya 1650 super li sistem alınabilirdi. Baya pahalıya almış diyebiliriz.
Eski sistemli oyuncu dedi: ↑4800'e Ryzen 5 li sistem toplardin ama öyle kaziklanmişsin denilmez biraz pahali almişsin sistemi
👍 2
1650 ti 2bin Değilmi aga ben mi yanlis biliyomlumberj4ck dedi: ↑4,5 ay öncesinde o paraya 1650 super li sistem alınabilirdi. Baya pahalıya almış diyebiliriz.
👍 2
Aga be zaten topladığım adama gidip söyleyeceğim topladığın sistemden memnun değilim diye bi sorayım bi çözüm bulunur belki kendi imkanım olsa o para ya kendim mis gibi pc toplarım ama bilmiyoz işte.
Garantisi varsa iade et biz sana toplarizAga be zaten topladığım adama gidip söyleyeceğim topladığın sistemden memnun değilim diye bi sorayım bi çözüm bulunur belki kendi imkanım olsa o para ya kendim mis gibi pc toplarım ama bilmiyoz işte.
👍 1
R5li sistem toplasaydın keşke biraz kazıklanmışsınMerhabalar 4 5 ay olmuştur pc toplayalı 4800 e pc topladım ve açıkcası hiç memnun değilim topladığım pc şu Rx 550 4gb PH Asus ekran kartı ryzen 3 3100 işlemci b450m a pro max anakart 8gb 2666 mhz de ram.
👍 1
ayn 2200 tl superiEski sistemli oyuncu dedi: ↑1650 ti 2bin Değilmi aga ben mi yanlis biliyom
👍 1
Geçmiş olsun.
👍 2
Eyw bakayım daha garantisi bitmediyse iade ederim belki
Eyw bakayım daha garantisi bitmediyse iade ederim belki
Eyw bakayım daha garantisi bitmediyse iade ederim belki
Şuan o fiyatlar. Ben kendimden biliyorum 1 ay öncesinde aynı fiyata 1650Superli pc topladım. 4,5ay öncesinde daha da uyguna gelebilirdi.Eski sistemli oyuncu dedi: ↑1650 ti 2bin Değilmi aga ben mi yanlis biliyom
Şimdi bunu sana nasıl anlatabilirim ? Gerçek bir kazık düşün. Onu bildiğin gırtlağa kadar sokmuşsun.Merhabalar 4 5 ay olmuştur pc toplayalı 4800 e pc topladım ve açıkcası hiç memnun değilim topladığım pc şu Rx 550 4gb PH Asus ekran kartı ryzen 3 3100 işlemci b450m a pro max anakart 8gb 2666 mhz de ram.
😂 1👍 1
Keşkelumberj4ck dedi: ↑Şuan o fiyatlar. Ben kendimden biliyorum 1 ay öncesinde aynı fiyata 1650Superli pc topladım. 4,5ay öncesinde daha da uyguna gelebilirdi.
:Dİsimyok0808 dedi: ↑Şimdi bunu sana nasıl anlatabilirim ? Gerçek bir kazım düşün. Onu bildiğin gırtlağa kadar sokmuşsun.
Alırken foruma sormayıp kazıklandıktan sonra sormak da ironik :D
👍 1
Kazıklandın.
👍 1
Ee şimdi ne yapsam bilmiyomki ya kredi kartıda yok :d diğerki hafta ben bi toplayan adama sorayım garantisi bitmediyse iade ettirsin ztn bilgiliyim biraz konularda 1650 super ekran kartı ryzen5 2600 işlemci iyi bi sistem toplarım galiba sizin yardımlarınızla ama daha kesin değil bakmam lazım.
Harbi öyle böyle kazıklanmamışın hee :(
Rx 550 nedir. Üstüne 8GB RAM oda 2666 Mhz flan gerçekten kötü. Keşke almadan önce yazsaydın.
Rx 550 nedir. Üstüne 8GB RAM oda 2666 Mhz flan gerçekten kötü. Keşke almadan önce yazsaydın.
👍 1
Keşke işte heyecan dandik laptopdan sonra dandik bir bilgisayar bi de bu lazımdı :(Harbi öyle böyle kazıklanmamışın hee :(
Rx 550 nedir. Üstüne 8GB RAM oda 2666 Mhz flan gerçekten kötü. Keşke almadan önce yazsaydın.
Biraz para biriktirsem desem ekran kartlarıda 2000 den aşağı yok ki ya o kadar biriktirmem yıl sürer nerdeyse 17 yaşındayım maalesef biraz ailemden isticem ailemde biraz bu konularda sinirli ama denicem şansımı :D
Bu arada ben kasadan bahsetmedim benim kasa dark fash pollux 860 liraymış oha onu hesaba katmadım ben onuda katarsak normalmi gine 4000 tl fln tutuyo kasayı çıkartırsak.
👍 1
edemessin 14 gün geçtiEyw bakayım daha garantisi bitmediyse iade ederim belki
Eyw bakayım daha garantisi bitmediyse iade ederim belki
?İos lahmacunu dedi: ↑edemessin 14 gün geçti
1650 Ti mobil ekran kartı?Eski sistemli oyuncu dedi: ↑1650 ti 2bin Değilmi aga ben mi yanlis biliyom