Pcden kendi kendine hesap çıkış yapmıştı. Daha sonra şifremi unuttum, uzun bir zamandır hesaba giremiyorum, telden konu açıyorum. E-posta adresime doğrulama kodu gönderildi diyor ama kod yok. Bir aydan uzun süre oldu. Tekrar deniyorum yine sorun.
Şifre Değişikliği
Cevaplar
Neden kimse ilgilenmiyor?
Yerel hesap mı yoksa Microsoft hesabı mı kullanıyorsunuz?
İlgilenmiyor değilde haftasonu na denk geldin. Forum admini ile iletişime geçmen gerekli. @Creative
evet hafta icini bekle
Sorun tam olarak nedir, şifrenizi mi hatırlamıyorsunuz. Lütfen ufuk.tukenmez@shiftdelete.net adresine mail atabilir misiniz?
Mail attım. Buradan da yazayım tekrar: Pcden hesabım çıkış yaptı, daha sonra şifremi unuttum ve giriş yapamadım. Şifre yenileme isteği için de mail adresime doğrulama/onay kodu gelmedi. Bunu birçok defa denedim. Konuyu da telden açtım.Sorun tam olarak nedir, şifrenizi mi hatırlamıyorsunuz. Lütfen ufuk.tukenmez@shiftdelete.net adresine mail atabilir misiniz?
Doğru mail adresine baktığına emin misin? Yanlış hatırlamıyorsam Xenforo'da genel bir sorun vardı belki o ana denk gelmişte olabilirsin.Nietzscheee dedi: ↑Mail attım. Buradan da yazayım tekrar: Pcden hesabım çıkış yaptı, daha sonra şifremi unuttum ve giriş yapamadım. Şifre yenileme isteği için de mail adresime doğrulama/onay kodu gelmedi. Bunu birçok defa denedim. Konuyu da telden açtım.
Sorunum halledildi ancak yardım ile. Mail adresinde sıkıntı yoktu. Bu dediğimi birkaç ay önce de denemiştim ancak yine sorunluydu.Doğru mail adresine baktığına emin misin? Yanlış hatırlamıyorsam Xenforo'da genel bir sorun vardı belki o ana denk gelmişte olabilirsin.