İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Diğer Oyun Konuları
  4. Teknik Sorunlar
Teknik Sorunlar

Alt tab yapınca pc donuyor

Konu bilgisi

1cevap
1.439görüntüleme
03.2021açıldı
01.03.2021son cevap

#1
Arkadaşlar oyundayken Alt Tab yapıyorum PC kafayı yiyor 20 25 saniye sürekli donuyor oyunu normal şekilde kapatınca da aynısı oluyor ilk defa oluyor az önce CS girdim no signal yazdı ve PC dona dona zorla kapattım yardım edin lütfen.

Ekran kartı: ASUS AREZ Dual RX580 driver:20.11.2 WHQL.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X.
SSD: Kingston A2000 500 GB.
Anakart: ASUS Prime B450M-A
PSU: FSP HV Pro 550W 80+

az once konu açtım fakat cevap veren olmadı 10 dakkadır kusura bakmayın tekrar açtım
Cevaplar
#2
az once konu açtım fakat cevap veren olmadı 10 dakkadır kusura bakmayın tekrar açtım
Ancak maalesef bu kurallarımıza aykırı. Yeni konu açmak yerine eski konunuza cevap gelmesini beklemelisiniz. Anında destek bulamamanız normal çünkü şuanda sizin konunuz hakkında bilgi sahibi olan kullanıcılar online olmayabilir.
https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm moderatörlerimiz tarafından açmış olduğunuz konu tespit edilir ise kaldırılacak ve sizlere bilgi verilecektir. (Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde konu açmak yasaktır.)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.

Reklam