2017'den beri5.873 mesaj
Paulo Coelho
Cevaplar
Simyacı kitabıyla tanıyorum bu yazarı. Sürekli söylüyorlar çok güzel bir kitap diye ama henüz okuma fırsatım olmadı. Okuyanlar varsa düşüncelerini aktarabilir mi?
Kitap okumak istiyorsanız 1000 k sitesindeki simyacıya bakın ben okudum çok etkilenmedim kitap seçerken 1000 k film seçerken sinemalar ve türkçe altyazı sitesine bakarım yukarıda linke tıklarsanız size yardımı dokunurUmut Çelik dedi: ↑Simyacı kitabıyla tanıyorum bu yazarı. Sürekli söylüyorlar çok güzel bir kitap diye ama henüz okuma fırsatım olmadı. Okuyanlar varsa düşüncelerini aktarabilir mi?

👍 1düzenlendi
tuhaf, güvensiz normal insanlarınkinden çok farklı yaşamlar sürdüren sanatçılar deliydiler deli olmak ne demek


😂 2
Gülmekten yarıldım..?Murataltug dedi: ↑
Hee abi hiç sorma keşke komedi edebiyatı da olsa ne güzel olur bize sağlam mizah edebiyatı gerekKoray Umut dedi: ↑Gülmekten yarıldım..?
Katılıyorum.Murataltug dedi: ↑Hee abi hiç sorma keşke komedi edebiyatı da olsa ne güzel olur bize sağlam mizah edebiyatı gerek




