Şu an pc de Lİnux Mint Xfce kurulu olsada aklımda Pardusa şans vermek de geçiyor aslında.
Linux Mint Mi Dersiniz Pardus Mu?
Lİnux Mint mi Pardus Mu ?
Linux Mİnt16 · %59
Pardus11 · %41
27 kişi oy verdi
Cevaplar
Pardus, daha çok kurumsal için kullanılıyor ve çoğu kişi gibi ben de pek beğenemedim. :confused:
Bu iki seçenek arasından Linux Mint daha iyidir. ?
Bu iki seçenek arasından Linux Mint daha iyidir. ?
Linux minti bilmediğim için pardus
Eğer Pardus sürücü için ayarlarda özel bölüm yapsaydı Mint ile aynı olacaktı. Aynı şeyleri karşılaştırmanın pek lüzmu yok.
Pardus'un XFCE versiyonu da var ;).
Berk XFCE'yi yetersiz buluyor. Gnome olan versiyonu çok güzeldi ama hatalıydı.Pardus'un XFCE versiyonu da var.
Zaten biliyorum. Ben de diyorum ki GNOME olan versiyonu bile tatmin etmiyor.Pardus'un XFCE versiyonu da var ;).
Biraz yanlış okumuşum affet kardeş.
Gnome da sevmiyorum aslında xfce de
Aklindaki ara yuzu, KDE dagitimlar ile kismen de olusturabilirsin.Gnome da sevmiyorum aslında xfce de
Bir de elementaryOS oneririm. Ben uzun zamandir ve hala kullaniyorum. Cok pratik kullanimi, kisayollari gelismis bayagi.
Ufaktan incelemesi;
https://forum.shiftdelete.net/konular/inceleme-elementary-os.757214/
Evet vistaya taptığını bütün forum biliyor???Shadow The Hedgehog dedi: ↑Ben Vista severdim görünüm olarak hepsinden daha iyiydi.
Pardus yerlidir.Yerli şeylere destek verirsek daha çok geliştirilir.Pardus ne kadar kötü olursa olsun yerli ve milli olduğu için Anketlerde pardus derim.Halkımızın destek vermesi gerekki geliştirilsin.
KDE masaüstü ortamı ile Pardus iyi olabilir aslında. :)
Herkes Pardusu kötülüyor ama bence o kadar da kötü değil. Ben bir süre Pardusu kullandım ve gayet memnun etti beni sadece biraz optimizasyon sorunu var mesela firefox 7sn de açılıyor bu benim için fazla bir süre ama yine de görünüşü çok hoş. Daha çok linux kullanmaya yeni başlayanlar için öneriliyor çünkü sade ara yüzü ve kullanımı kolay olduğu için. Kurulumu da çok basit ama tabi herkesin görüşü farklı benim görüşüm bu sevmeyenlerde varŞu an pc de Lİnux Mint Xfce kurulu olsada aklımda Pardusa şans vermek de geçiyor aslında.
Linux mint çok popüler ve çok kullanılan bir linux dağıtımı. Bende bir süre kullandım. Sade ara yüzü var ve kullanımı çok kolay yine yeni başlayanlar için gayet uygun bir işletim sistemi. İşe yarayacak birçok programı kurulum esnasında kendisi indiriyor. Bildiğim kadarıyla 2025 yılına kadar güncelleme desteği varmış
Bana sorarsan ben Pardus derim. Çünkü hem Türk yapımı hem de gayet güzel tabi bu dediklerim göreceli kavramlar yani kişiden kişiye değişir
sana bir şey söyleyeyim mi?Shadow The Hedgehog dedi: ↑Ben putprest değilim Vista çöp.
düzenlendi
Milli olduğu için Pardus
Gerçek yerli ve milli olan PiSi Linux'ı, Pardus ve Archman'a tercih ederim. :)
Kesinlikle mint.
Arç Adam :D.Harnapazade dedi: ↑Gerçek yerli ve milli olan PiSi Linux'ı, Pardus ve Archman'a tercih ederim. :)
Tekrar Elemantary os a döndük bakalım.