Merhaba modemde usbyi nasıl kullanabilirim, ev için halledebildim ama uzaktan direk ip ve dosya adresini kullanabilmek? Nokia G-240W-C
Modemde USB kullanımı
Cevaplar
"USB flaş sürücüsünden veya USB portuna taktığınızda diskten dosyaları paylaşabilirsiniz USB disklerdeki hangi klasörleri paylaşacağınıza ve paylaşılan klasörlere hangi kullanıcıların erişebileceğine karar vermekle başlayabilirsiniz.Merhaba modemde usbyi nasıl kullanabilirim, ev için halledebildim ama uzaktan direk ip ve dosya adresini kullanabilmek? Nokia G-240W-C
USB sürücüsüne erişmek için:
Windows: Çalıştır (Windows + R) > \\{ip'nizi buraya girin.}"
Hocam modem arayuzunde usb belleği paylaşıma açtım. Ama illaki şifre koymamı istiyor. Ben dışarıdan direk olarak ipadresi/dosya/005.mp4 şeklinde dosyaya ulaşmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Sabit IP kullanmanız lazım uzaktan erişim için, eğer modeminiz destekliyorsa IP sabitlemeyi o şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca uzaktan erişime şifre koymanız zorunlu yoksa ağ saldırılarına müsait durumda olursunuz.Hocam modem arayuzunde usb belleği paylaşıma açtım. Ama illaki şifre koymamı istiyor. Ben dışarıdan direk olarak ipadresi/dosya/005.mp4 şeklinde dosyaya ulaşmak istiyorum. Bu mümkün mü?
👍 1
Hocam statik ip aldım. Ben videolar var bunları kendi sitemde ipadresim.com/video1.mp4 gibi oynatmak için bunu istiyordum.Sabit IP kullanmanız lazım uzaktan erişim için, eğer modeminiz destekliyorsa IP sabitlemeyi o şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca uzaktan erişime şifre koymanız zorunlu yoksa ağ saldırılarına müsait durumda olursunuz.
Yani yapabilirsiniz tabi statik ip var ise.Hocam statik ip aldım. Ben videolar var bunları kendi sitemde ipadresim.com/video1.mp4 gibi oynatmak için bunu istiyordum.
Hocam nasıl yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum bende :)Yani yapabilirsiniz tabi statik ip var ise.