Hangisinin daha iyi olduğu yıllardır tartışma konusu lakin benim merak ettiğim daha farklı birşey var. Sizce bu ikili ve Neymar gibi büyük oyuncular emekli olduktan sonra Futbol 2003-ve günümüz arası gibi rağbet görmeye devam eder mi?
Ronaldo Ve Messi
Cevaplar
Uzun zamandır Ronaldo ve Messi'ye rakip gelmedi. Yıllarca da gelmeyecek. Mbappe ve Haaland rekabeti sürer ancak fazla rağbet görmez.Hangisinin daha iyi olduğu yıllardır tartışma konusu lakin benim merak ettiğim daha farklı birşey var. Sizce bu ikili ve Neymar gibi büyük oyuncular emekli olduktan sonra Futbol 2003-ve günümüz arası gibi rağbet görmeye devam eder mi?
👍 4
Mbappe'den devam.
Dünyadaki en iyi futbolcu Messidir. Karakter ve büyüklük açısındansa Ronaldocuyum. Medya bitirdi dağ gibi adamı. Özellikle bu sıralar daha bir seviyorum Ronaldo'yu. En sevdiğim futbolcu ise Salah. Futboldaki idolümdür.Hangisinin daha iyi olduğu yıllardır tartışma konusu lakin benim merak ettiğim daha farklı birşey var. Sizce bu ikili ve Neymar gibi büyük oyuncular emekli olduktan sonra Futbol 2003-ve günümüz arası gibi rağbet görmeye devam eder mi?
Mbappé ve Haaland rekabeti devam eder ama hiçbiri Ronaldo-Messi rekabetini yakalayamaz.
Ronaldo'yu seviyorum ama Messi daha iyi oynuyor bence. Birbirlerine çok denk futbolcular ikiside iyi.
👍 2
Dünya kupasını kazanan Arjantin'den ötürü Messi diyorum.
👍 1
En iyi tartışması sona erdi. Yine de herkesin görüşleri farklı tabii.Yalnız Kedi dedi: ↑Dünya kupasını kazanan Arjantin'den ötürü Messi diyorum.
👍 1
Messinin hayranı olan çocuğu yanına yaklaştırdığı imza verdiği vb bir video vardı. Sanırım oyüzden messi.
😂 1