İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. SDN Konu Dışı
  4. Kariyer
Kariyer

5. RLC Günleri

nezihdarcin13.02.20093 cevap2.391 görüntüleme
2008'den beri175 mesaj
#1
23-24-25-26 ŞUBAT 2009 5.RLC SEMİNER GÜNLERİ

Teknolojinin gelişimine ivme kazandırmak için.

"Sadece derse girilerek mühendis olunmaz."


Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren YTÜ-IEEE öğrenci kulübü tarafından düzenli olarak,4 senedir "RLC Seminer Günleri" adı altında, elektrik-elektronik sektörünün mercek altına alındığı bir organizasyon düzenlenmektedir.

Öğrencilerin, sektörle ilgili kafalarındaki sorulara cevap bulmalarına yardımcı olmak ve üniversite-sanayi işbirliğine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu organizasyonda sektör çalışanlarıyla üniversite öğrenci ve akademisyenleri bir araya getirilmektedir.

Bu organizasyon bünyesinde geçmiş senelerden farklı olarak düzenlenecek olan özel oturumlarla ülkemizdeki en büyük sorunlardan biri haline gelen üniversite ile sanayi arasındaki ilişkilerin nasıl arttırılacağının ve sektör ile üniversitenin karşılıklı olarak birbirlerinden beklentilerinin tartışılacağı bir platform oluşturulması hedeflenmektedir. Ayrıca bu organizasyonun amaçlarından biri de öğrencilerin sektörün dünü,bugünü ve yarını hakkında bilgilendirilerek sektör için daha kaliteli ve bilinçli bireylerin yetişmesine katkıda bulunmaktır.

YTÜ-IEEE öğrenci kulübü tarafından düzenlenen "RLC SEMİNER GÜNLERİ" organizasyonu,4 senelik geçmişinin verdiği deneyimden ve sektörde edindiği özel konumundan aldığı güçle bu sene de 5.kez gerçekleştirilecektir.

23-24-25-26 Şubat 2009 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum ve Sergi Salonunda yapılacak olan "5.RLC SEMİNER GÜNLERİ" organizasyonu sektörün lider kuruluşları olan ANEL GROUP'un platin sponsorluğu, MERCEDES BENZ, AMPER ELEKTRİK ve ARÇELİK-GRUNDiG'in altın sponsorluğu, SCHNEIDER ELECTRIC'in gümüş sponsorluğu, Endüstri Otomasyon Dergisi'nin iletişim sponsorluğu, ABB'nin kokteyl sponsorluğu, Siemens, Phoenix Contact ve ENOSAD'ın da büyük destekleriyle gerçekleştirilecektir. Ayrıca organizasyonda sektörde söz sahibi önemli firma, dernek ve alanında uluslararası düzeyde başarılı projelere imza atmış akademisyenler de katılımcı olarak yer alarak destek vereceklerdir.
Ayrıca etkinlik süresince "SCHNEIDER ELECTRIC" sergi salonunda staj mülakatı yapacaktır.

Etkinlik herkese açık olup, katılımcılara sertifika verilecektir.

Cevaplar
nezihdarcin Konuyu açan
2008'den beri175 mesaj
#2
Etkinlik programı ve takvim aşağıdaki gibidir.
2006'den beri2.841 mesaj
#3
"Sadece derse girilerek mühendis olunmaz."
guzel soz valla
nezihdarcin Konuyu açan
2008'den beri175 mesaj
#4
yaseta dedi: ↑
"Sadece derse girilerek mühendis olunmaz."
guzel soz valla
Başlarda 4-5 sene önce kadar bu cümle sadece bu söz konusu etkinliğin sloganı iken şimdi tüm kulübün sloganı haline gelmiş durumda... Evet sadece ama sadece derse girilerek mühendis vs, vs olunmadığı aşikar... Sektörü bilmeden, piyasanın ihtiyaçlarını bilmeden, taleplerden habersizce okul okumak insanı sıkıyor.. Heleki sektörü ve ihtiyaçları görüce insan biran evvel okul bitsede iş hayatına atılsam düşüncesi ile okula 4 elle sarılıyor...

Ama bir gerçek daha var, hiç derse girmeden de hiç bişey olunamıyor, olunamadığı gibi okulda bitmek bilmiyor (: ehehe

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.