İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

10 Parmak Ekran

Ordo ab chaO23.07.20090 cevap1.038 görüntüleme
2009'den beri3.511 mesaj
#1
Dokunmatik ekranlar artık hayatımıza iyice girdi. Ancak teknoloji her zaman olduğu gibi bu konuda da dur durak bilmiyor.

Teknoloji dünyasının son trendinin dokunmatik ekranlar olduğunu sizlerde mutlaka farketmişsinizdir. Özellikle yeni nesil cep telefonlarının büyük çoğunluğunda bu teknoloji yer alıyor. Ancak bu dokunmatik ekranların büyük bir kısmı sadece tek parmakla dokunmayı algılayabiliyorlar.

ClearPad 3000
adı verilen bu yeni cihaz ise on parmağınızı birden algılayabiliyor. Böylece bu cihazı ister klavye olarak kullanabilir isterseniz bir piano yerine de çalabilirsiniz.
10 parmağı birden farklı farklı algılayabilmesi nedeniyle çok çeşitli işlemlerde kullanılabilecek olan ClearPad 3000'e sahip olacak cihazların yıl sonunda yavaş yavaş piyasaya çıkacağı söyleniyor.

::
Cep telefonunuzun bu teknolojiye sahip olmasını ister miydiniz?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.