İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Oyun Dünyası
  4. Diğer Oyun Konuları
Diğer Oyun Konuları

3D Sherlock Holmes

turerbusiness07.09.20122 cevap1.123 görüntüleme
2012'den beri9 mesaj
#1
Dünyanın en ünlü polisiye romanlarına konu olan Sherlock Holmes dedektif kahramanını bilmeyen yoktur. Ben çok kitap okumayı sevmesem de okuyan arkadaşlarımdan bu ismi hep duydum. Kitabını falan bilmem ama sinema filmi çok güzel olacağa benziyor. Bunun kanıtı da bu filmi tanıtma amaçlı yapılan 3 boyutlu oyunu sanırım. Oyuna Londra'nın binalarında ya da ormanda başlamak için iki seçenekten birine tıklıyorsunuz. Yanınızdaki arkadaşınız ile birlikte kötü adamlar ile çatışacaksınız. Bildiğiniz silah, tekme ve yumruk allah ne verdiyse giriyorsunuz :) ben o ormandaki dereyi geçtikten sonra atılan bombalardan kaçamadım öldüm. Çok ilerleyemesemde oyun harika.

Oynamak için : 3D Sherlock Holmes
Cevaplar
2009'den beri1.522 mesaj
#2
Benim bir arkadaşım var yabancı film dizi manyağı ayrıca bir kitap kurdu. Bu çocuk ayrıca amatör yazar ama gerkçekten çok güzel yazıyor. Neyse bu arkadaşıma göre Peyami Safa'nın Cingöz serisi varmış Sherlock Holmes bunun yanında bir hiç dedi :) gerkçekten çok güzel dedi bence bizimkiler değerini bilmiyor dedi bu çocuk öyle diyorsa bir bildiği vardır hani türk diye durduk yere övmez gerçekten güzelse över milliyetçilik yapmaz kitap veya dizilerde. Neyse ben de ingiltere gittiğimde sherlock holmes'un evine gitmiştim adamlar aslında sherlock holmes'u çok güzel markalaştırmışlar. Bazı şeyleri abartıp önümüze sürüyorlar sonra izlemeyen okumayan mal yerine konuluyor. Bunu çok iyi beceriyorlar.
Misafir
#3
Cingöz recai bir numara ama bizde onu çekecek adam yok.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.