İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Dizüstü Bilgisayarlar
  4. Bilgisayar Tavsiyesi
Bilgisayar Tavsiyesi

500 600tl bütçe :(

yekape01.02.20132 cevap1.747 görüntüleme
2012'den beri8 mesaj
#1
Selamin aleykum arkadaşlar;
exper bi laptopum var maalesef alırken markaları falan araştırmamıştım az çok bilgime göre özeliklerine bakarak almıştım ama hiç memnun değilim bunu satmayı düşünüyorum üst başı 500tlye satarım ve en fazla 200tl daha koyarım üstüne bu fiyatlar arasında 2.el oyun oynuyabileceğim bir pc istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir lütfen yardımcı olun.. Çok çok yeni oyunları oynamayı beklemiyorum zaten ama az çok beni idare edebilecek daha dogrusu 'bu fiyata en iyi laptop'u arıyorum.
SDN ailesinin yorumlarını bekliyorum teşekkürler.
Cevaplar
2010'den beri9 mesaj
#2
önce elden çıkar sonra mutlaka imkan önüne gelir. böyle bir konuya kimse fikir vermez 2. el sorunlu iş.
bir marka verilir istendiği gibi çıkmaz sonra bize çemkirirsin. Adım 1 ) önce sat .. Adım 2 imkan yarat
2012'den beri487 mesaj
#3
uzay dedi: ↑
önce elden çıkar sonra mutlaka imkan önüne gelir. böyle bir konuya kimse fikir vermez 2. el sorunlu iş.
bir marka verilir istendiği gibi çıkmaz sonra bize çemkirirsin. Adım 1 ) önce sat .. Adım 2 imkan yarat
Kesinlikle doğru. 500-600 TL ye ikinci el laptop alana kadar 700-800 e sıfır laptoplar var, tavsiyem onlara yönelmen. Sen hele sat, sonra bize bi fiyat ver, araştırırız.. :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.