İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Bilgisayar
  4. Masaüstü Bilgisayarlar
Masaüstü Bilgisayarlar

5000 tl masaüstü

LuciMorty31.03.20203 cevap965 görüntüleme
2020'den beri17 mesaj
#1
Bundan 1 saat önce excalibur g770 ile ilgili bir soru sordum ama onun ile yayın açmak biraz sıkıntı olacağı için aklımda masaüstü de var. 5000 tlye olabilecek EN İYİ sistemi söylemenezi rica ediyorum. En azından verdiğim paraya değsin. Abartmış olur muyum bilmiyorum ama kriterim şu, Cyberpunk 2077 gibi yüksek ayarlar gerektiren bir oyunu oynarken çok kasma sorunu olmadan Twitch yayını açabilmek. (Bilgisayarın parçaları kolay bulunabilirse çok iyi olur benim için. Son olarak, parçaları aldım diyelim birleştirip kurulum işlemi nasıl oluyor?) Şimdiden teşekkürler.
👍 1
Cevaplar
Mak. Müh.2018'den beri17 bin mesaj
#2
monitör haariç,demi.
LuciMorty Konuyu açan
2020'den beri17 mesaj
#3
met 35 dedi: ↑
monitör haariç,demi.
Fiyatları bilmiyorum ama youtubedeki tanındık kanalların "4000-5000 TL masaüstü toplama" videolarında hep monitör dahil oluyordu.
2019'den beri70 mesaj
#4
ss161.PNG

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.