Merhaba arkadaşlar 6000tl altı telefon arıyorum. Kamera ve performans çok önemli bunlar benim için ön planda ve tabiki bu çektiğim fotoğrafları yansıtacak bir ekran. Sizin öneriniz ne olacak herhese çok teşekür ederim şimdiden.
6000tl altı telefon önerisi.
Cevaplar
iphone 8 plus
sıfır mı 2. el mi?yusuf kartal dedi: ↑hocam çoğu uygulamam android'te tek var o yüzden android bakıyorum
P30,S10,S10 lite,Se 2020 bu cihazlardan kafana yatanı al.yusuf kartal dedi: ↑Merhaba arkadaşlar 6000tl altı telefon arıyorum. Kamera ve performans çok önemli bunlar benim için ön planda ve tabiki bu çektiğim fotoğrafları yansıtacak bir ekran. Sizin öneriniz ne olacak herhese çok teşekür ederim şimdiden.
hocam 6.200 e sıfır s10+?
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s10-plus.html
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s10-plus.html
teşekür ederim hocam bunlar benim ihtiyacımı karşılar değil miErenist2020 dedi: ↑P30,S10,S10 lite,Se 2020 bu cihazlardan kafana yatanı al.
eğer imkanınız varsayusuf kartal dedi: ↑teşekür ederim hocam bunlar benim ihtiyacımı karşılar değil mi
hocam kesinlikle 200tl daha ekleyip s10+ bi bakın derim
Hepsi memnun eder.S10 ile Se 2020 nin diğer ikisine göre stereo hoparlör avantajı var.Stereo hoparlör takıntın varsa S10 yada Se 2020 al.yusuf kartal dedi: ↑teşekür ederim hocam bunlar benim ihtiyacımı karşılar değil mi
sadece android arıyor hocamErenist2020 dedi: ↑Hepsi memnun eder.S10 ile Se 2020 nin diğer ikisine göre stereo hoparlör avantajı var.Stereo hoparlör takıntın varsa S10 yada Se 2020 al.
teşekür ederim hocam
yok hocam onlar olsada olur olmasada olurErenist2020 dedi: ↑Hepsi memnun eder.S10 ile Se 2020 nin diğer ikisine göre stereo hoparlör avantajı var.Stereo hoparlör takıntın varsa S10 yada Se 2020 al.
hocam bu 6.800 orda 6.200 diyor ama sizin oraya gitmeniz için yapılan bir taktikhocam 6.200 e sıfır s10+?
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s10-plus.html
s10 6000tl civarı
Galaxy S10 veya OnePlus 7T öneririm.yusuf kartal dedi: ↑Merhaba arkadaşlar 6000tl altı telefon arıyorum. Kamera ve performans çok önemli bunlar benim için ön planda ve tabiki bu çektiğim fotoğrafları yansıtacak bir ekran. Sizin öneriniz ne olacak herhese çok teşekür ederim şimdiden.
Oneplus 7t.
S10
OnePlus 7T
Poco F2 Pro (en iyi performans bunda ama kamerası bir amiral gemisi değil)
OnePlus 7T
Poco F2 Pro (en iyi performans bunda ama kamerası bir amiral gemisi değil)