İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Adaletin gücü

eray04508.08.20093 cevap888 görüntüleme
2008'den beri13 bin mesaj
#1




Galatasaray’ı asistleriyle şahlandıran isim olan Aydın Yılmaz, Rijkaard’ın herkese eşit mesafede olmasının futbolcuların motivasyonunu üst düzeye çıkardığını söyledi, “Oynar mıyım bilmiyorum ama bu genç yaşta böyle bir ekipte bulunmak da bir şans“ dedi

Maccabi Netanya maçında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve sarı-kırmızılı kulüpteki geleceğini garanti altına alan Aydın Yılmaz, yükselen çizgisini, sakatlık yaşamamasına ve yeni antrenman metodlarına bağladı.
MİLLİYET’e konuşan genç yıldız, yıllardır beklentileri gerçekleştirememenin üzüntüsünü duyduğunu söyleyerek, “Bunun en önemli sebebi yaşadığım sakatlıklardı. Ancak yeni bir sayfa açtım ve şu anki sistem, bizler için önemli bir avantaj. Kulübede herkesin saygı duyduğu Frank Rijkaard var” dedi.
Son oynadığı karşılaşmada hem sol, hem de sağ kanatta etkili olan genç yetenek, “Aslında sol kanatta oynatılmam benim için sürpriz oldu. Ancak ters kanatta daha etkili olabildiğim bir gerçek. Böylesine önemli futbolcuların arasında şans bulur muyum? Bunu bilmiyorum. Ama bizler için bu genç yaşta böyle bir ekibin içinde olmak büyük şans” diye konuştu.
Aydın, yeni sezonla ilgili beklentisinin büyük olduğunu söyleyerek, sözlerini şöyle tamamladı: “Hocanın ve ekibinin forma konusundaki adaleti, herkese olan eşit mesafesi oyuncuların da motivasyonunu üst düzeye çıkarıyor.”

Adaletin gücü / Spor / Milliyet İnternet / antrenman, Aydın Yılmaz, Frank Rijkaard, sürpriz, Galatasaray
Cevaplar
2009'den beri1.248 mesaj
#2
BUnu bende içimden geçirmiştim

Eğer başınızdaki kişiye güvenirseniz Kulübede oturmak bile sizin için sorun değildir

Bülent korkmaz Takıma hiç güven vermiyordu Lİncoln sırf Bülent yüzünden oynamıyordu
2009'den beri3.297 mesaj
#3
Yeni Bi Arda Geliyoo
2007'den beri1.617 mesaj
#4
yönetimin bu seneki en iyi transferi frank Rijkaard :D

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.