İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Futbol
  4. Fenerbahçe
Fenerbahçe

"Alex ile görüşüyoruz"

YellowRed05.09.20128 cevap1.882 görüntüleme
2008'den beri14 bin mesaj
#1
"Alex ile görüşüyoruz"

Brezilya kulübü Cruzeiro'nun başkanı Gilvan de Pinho Tavares, F.Bahçeli Alex de Souza ile görüştüklerini açıkladı.



Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Cruzerio Başkanı Gilvan de Pinho Tavares, eski oyuncuları Alex ile temas kurduklarını ve taraftar için büyük bir efsane olan bu ismi kadrolarına katmak istediklerini açıkladı. Tavares; "Alex ile bir kontakt kurduk. Kulübüyle Mayıs ayına kadar sözleşmesi var ancak o dönmek istiyor. Bir kaç Brezilya ekibi daha onu istiyor. O bizim taraftarımız için bir efsane." şeklinde konuştu.

Alex'i geri getirmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten Tavares; "Alex Brezilya'ya dönmek ve Cruzerio'da oynamak istediğini söyledi. Biz de onu kadromuza katmak istiyoruz. Alex, Sorin ile birlikte bizim son efsanelerimizden birisi. Onun dönüşü herkesi mutlu edecektir." ifadelerini kullandı.

2004 yılından Cruzeiro'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Alex de Souza, sarı-lacivertli forma ile geçirdiği 8 yılın ardından bir Fenerbahçe efsanesine dönüşmüştü. Alex ile Cruzerio'nun yanı sıra Palmeiras ve Coritiba'nın da ilgilendiği iddia edildi.

Sporx
TRT Spor
Cevaplar
2008'den beri2.506 mesaj
#2
Burada efsane de olsa bazılarının kaprisleri yüzünden zaten köpek yavrusu gibi kapı önüne atılmaya çalışılmıyor mu?
Hayırlısı olsun.
2008'den beri21 bin mesaj
#3
çok profesyonelsin alex.
2009'den beri2.011 mesaj
#4
Fantoma dedi: ↑
Burada efsane de olsa bazılarının kaprisleri yüzünden zaten köpek yavrusu gibi kapı önüne atılmaya çalışılmıyor mu?
Hayırlısı olsun.
ee bundan sonra böyle aykuta ters düşersen gidersin emreyi gönderdiği gibi alex ve cristianıda gönderir yakında stochda patlayabilir ki geçen senenin en iyi oyuncusu.
2008'den beri820 mesaj
#5
Padişaha ve vezirlere ters düşenin tiz zamanda kellesi vurula!
2009'den beri10 bin mesaj
#6
oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
2011'den beri35 bin mesaj
#7
Korpe dedi: ↑
oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
evet, turnayı gözünden vurmak buna derler işte...
bu aslında günün en güzel sözü.
aykut ve aziz yıldırıma mesaj olarak iletilmeli bence bu söz.
2011'den beri4.370 mesaj
#8
Sakın, 10'suz olmaz.

En azından olana kadar.
2012'den beri728 mesaj
#9
bence gitsin Alex.Kocamanın kaprislerini çekmesin yazık kendisine.Zaten oynatmayacak.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.