İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

AMD'den Neo X2 Atağı

Yavuz Şahin-113.08.20092 cevap1.449 görüntüleme
#1
AMD bugün yaptığı tanıtımda çift çekirdek gömülü işlemci Turion Neo X2 L625 ve Athlon Neo X2 L325 işlemcilerini tanıttı.

TDP değerleri yalnızca 18 watt olan bu işlemciler aslında ultra-ince dizüstü platformu Yukon'un yükseltilmiş versiyonu. Turion Neo X2 L625 ve Athlon Neo X2 L335 hemen hemen benzer özelliklere sahip. Fakat işlemcilerin uygulamaları farklı alanlarda.
Turion Neo X2 L625 1,6 GHz ve Athlon Neo X2 L325 1.5 GHz hıza sahip. Ön bellekleri 2 x 512 KB ve 2 x 256KB olarak gösteriliyor. Ürünler DDR2 667 ve 533 MHz bellek desteği sunuyor. Ürünlerin üzerinde EVP antivirüs, ECC hata kontrolü, Digital Medya Xpress teknolojisi kullanılmış.
Her ikisinde de 65nm mimariyle üretilen işlemciler 780E + SB710 veya 690E + SB600 gömülü yonga setleri ile birlikte çalışıyor. Her iki ürünün de askeri ve havacılık sistemleri, dijital işaretleme, endüstriyel kontrol alanlarında kullanılması düşünülüyor.

:: Ürünler hakkındaki yorumlarınızı buradan paylaşın.

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
#2
bende AMD Athlon 64 Neo var. 4 gün önce aldım ve cidden çok enteresans bir başarı gösteriyor. bendeki işlemci 200MHz x 8 Çarpanda çalışıyor. Çarpan düşürerek performansdan azda olsa ödün vererek çok daha uzun çalışabiliyor. Üzerinde Win7 &4-Bit mevcut ve 2GB DDR2 800 Ram var. çok rahat ve takılmadan akıcı bir şekilde çalışıyor. yazıda X2 versiyonları askeri gibi işlerde kullanılacak diyor ama kesinlikle slim notebooklara düşer o :)
#3
Adamlar iyi çalışıyo valla helal olsun..:)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.