İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

AMD Eskilerden Kurtuluyor

Ordo ab chaO05.11.20094 cevap1.053 görüntüleme
#1
AMD önümüzdeki birkaç ay içinde birçok modeli ile yollarını ayıracak. Hangi modeller emekliye ayrılacak, yerine hangileri gelecek? Hepsi burada.

 
AMD Phenom II serisi işlemcilerinin bir kısmının üretimini durdurma kararı aldı. Phenom II X4 910 ve 945 için sipariş almayı durdurmuş olan AMD, bu modellerin son sevkiyatını 2010'un ikinci çeyreğinde tamamlayacak. 2010'un ilk çeyreğinde Phenom II X4 965 (140 W) ve 925, ikinci çeyrekte ise 955 modelleri için son siparişler alınacak. Phenom II X4 900'lerin yanı sıra Phenom II X4 800, X3 700, X2 500, Athlon II X4 600 ve X3 400 serilerinden de birçok modelin üretimine son verecek.
AMD, Thuban ile altı çekirdeği masaüstüne getirecek
Bu modellerin yerine 2010'un ikinci çeyreğinde Phenom II X4 955 (95 W), Athlon II X4 640 (95 W), Athlon II X2 445 (95 W), dördüncü çeyreğinde ise Phenom II X2 555 (95 W) modelleri piyasya çıkacak. AMD ayrıca 2010'un ikinci çeyreğinde merakla beklenen altı çekidekli Thuban işlemcilerini de piyasaya çıkaracak.
:: AMD işlemcilerini beğeniyor musunuz?
Yazan: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
#2
Hiç kullanmadım, o yüzden beğenemiyorum. :)

AMD bu aralar temizlik yapıyor galiba. Geçen gün de ekran kartlarıyla ilgili bir konu vardı. Intel hakikaten yaşadı gibi.
#3
Beğeniyorum tabi ama sadece x4 Quad core serisi dört çekirdek olanlarını...
#4
kullanıyorum ve beyeniyorum
phenom x4 965 var taş gibi hala
#5
tabiki beğeniyorum ilk işlemcim pentium4' tü, 2.bilgisayarımda AMD almıştım sürekli Amd sistem toplarım. hiçbirzamanda değiştirmeyi düşünmüyorum..

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.