İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Kültür / Sanat
  4. Sinema / Film
Sinema / Film

Annabelle - Fragman (2014)

PetyrBaelish18.07.20142 cevap1.683 görüntüleme
2012'den beri4.000 mesaj
#1
Korku Seansı filminin spin-off'u Annabelle'in ilk fragmanı yayınlandı!

Yönetmenliğini James Wan'ın üstlendiği ve hem izleyiciden hem de eleştirmenlerden geçer not alan Korku Seansı'nın spin-off projesi olan Annabelle filminden ilk fragman yayınlandı!

Korku Seansı'ndan öncesini konu alan filmin yönetmen koltuğundaysa, ağırlıklı olarak televizyon piyasasına yönelik işleriyle tanınan fakat Dead Silence filminden bu yana James Wan'ın projelerinde görüntü yönetmenliği yapan John R. Leonetti oturuyor!

3 Ekim'de ABD'de gösterime girecek olan filmin, korku - gerilim müptelalarını ne derece tatmin edeceğiyse büyük merak konusu!
Cevaplar
2011'den beri3.710 mesaj
#2
Korku seansi kadar basarili olmaz bence :)
2013'den beri9 mesaj
#3
Korku seansında çok başarılıydı ancak eğer yanlış hatırmıyor isem korku seansının sonunda Annabelle kayboluyordu. Ya filmin 2. serisi gelecek ya da sebebi budur :).

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.