İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Genel Haberler
  4. Teknoloji Haberleri
Teknoloji Haberleri

Apple HomePod'u Durdurdu

benefe13.03.20211 cevap950 görüntüleme
2018'den beri1.549 mesaj
#1
Apple HomePod'u 4 yıl aradan sonra durdurdu. Geçen yıl tanıtılan HomePod miniyi geliştirmeye ve üretmeye odaklanmaya devam edeceğini söyledi.
HomePod daha güçlü bir ses kalitesi sunuyordu fakat HomePod mini'de çok beğenildi ve benzer performans sağlıyor.
HomePod-Mini-ozellikler-02.jpg
Orijinal HomePod'da üstün bir ses çalışması vardı. Apple Yankısız odalar dahil bir çok ses testi ve çalışması yaptı. Bu yüzden HomePod ses kalitesi bakımından gayet üstün bir performansla bizi karşılıyordu.

homepod-sdn-01.jpg

Apple Üretimin Durdurulması ile ilgili açıklama yaptı

HomePod mini piyasaya çıktığından bu yana sadece 99 $'a harika bir ses kalitesi sunuyor ve çok ses getirdi. Çabalarımızı HomePod mini üzerinde yoğunlaştırıyoruz. Stoklar mağazalarda tükense dahi hala kullanılmaya devam edilebilecek. Apple Care aracılığı ile güncelleme fırsatı sağlayacağız.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi ve görüşlerinizi yazmayı unutmayın. :)
❤️ 2
Cevaplar
javareal2019'den beri3.618 mesaj
#2
Türkiyeye gelecekmi

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.