ARK: Survival Evolved Steam'de 77 TL'den 15 TL'ye düşmüş şuan. Güzel bir oyunmu? Çoğu kişi olumlu dönüş yapmış. Sizinde fikrinizi ve tavsiyelerinizi merak ettim.
ARK: Survival Evolved Alınırmı?
Cevaplar
Al bence güzel
https://matias.ma/nsfw/
sinirden delirirsin... o kadar uğraştım ev yapmak için bir dinozor geldi evimi yıktı küfür edip sildim oyunu bendeARK: Survival Evolved Steam'de 77 TL'den 15 TL'ye düşmüş şuan. Güzel bir oyunmu? Çoğu kişi olumlu dönüş yapmış. Sizinde fikrinizi ve tavsiyelerinizi merak ettim.
Aldım yükledim oyuna giremiyorum. Premium tarzı bir paketi var sanırım onu alıp öyle girebilirsin diyor. Bi türlü giremedim ben de iade ettim.
Ek olarak çok fazla optimizasyon sorunu var diyorlar. Alma hevesim kalmadı pek :DYasuobilal2007 dedi: ↑sinirden delirirsin... o kadar uğraştım ev yapmak için bir dinozor geldi evimi yıktı küfür edip sildim oyunu bende
Evet oyunun optimizasyon sorunu uzun zaman var gibi gözüküyor çünkü herkes yazmış var diye.Ek olarak çok fazla optimizasyon sorunu var diyorlar. Alma hevesim kalmadı pek :D
Telefonda beleşe var aslındaEk olarak çok fazla optimizasyon sorunu var diyorlar. Alma hevesim kalmadı pek :D
Bi şey kaybetmezsiniz oynamazsanız. Bir de çok çok fazla zamanın olması lazım. Biraz da sabır lazım.
Tabiki durmadan git al. Görebileceğin en dişli survival oyunudur. Envanter kapasitesi çok geniş.ARK: Survival Evolved Steam'de 77 TL'den 15 TL'ye düşmüş şuan. Güzel bir oyunmu? Çoğu kişi olumlu dönüş yapmış. Sizinde fikrinizi ve tavsiyelerinizi merak ettim.
Aslında güzel indirim var ama uzun zamandır neden optimizasyon sorununu çözmemişler ki?O kadar para kazanıyorlar.
al kesinlikle
AC II uplay de ücretsiz oldu ona da bakabilirsin.