İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Aslan Wenger'e takıldı!

graphicxer25.06.20101 cevap852 görüntüleme
2009'den beri861 mesaj
#1


Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken İngiliz Daily Mirror Gazetesi sarı kırmızılıların teknik direktör Rijkaard'ın ısrarla takviye istediği ön libero mevkiindeki alternatiflerden biri olan Alex Song için Arsenal'e yaptığı teklifin reddedildiğini yazdı.

Gazete haberinde Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcu için iddialı bir girişimle 4 milyon poundluk bir teklif yaptığını ancak İngiliz kulübünün geçen sezon orta sahada önemli bir rol oynayan Song'u gözden çıkarmak istemediği vurgulandı. Arsene Wenger'in 23 yaşındaki futbolcu için yapılan teklifi yeterli bulmadığı belirtilirken İngiltere Premier Ligi'nden başka kulüplerin de Song'la ilgilendiği ifade edildi.

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ancak performansı nedeniyle bonservis opsiyonu kullanılmayan Dos Santos için de sarı kırmızılıların Tottenham'la masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi. Meksikalı futbolcunun Dünya Kupası'nda sergilediği performans sonrası taliplerinin arttığı ancak İngiliz kulübünün yine de Galatasaray'a öncelik vereceği gelen bilgiler arasında.

Elano'nun satılmasına karşı çıkan teknik direktör Rijkaard'ın Dos Santos için de devreye girdiği ve Güney Afrika'da milli takım kampında bulunan Dos Santos'u arayarak Galatasaray konusunda ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Meksikalı futbolcunun Türkiye'de çok mutlu olduğunu Hollandalı teknik adama ilettiği ve menajerinden Galatasaray'ın Tottenham'la yapacağı görüşmelerde sarı kırmızılı kulübe yardımcı olmasını istediği ifade edildi. Dos santos'un menajerinin İngiliz Kulübü'ne Meksikalı futbolcunun Galatasaray'a gitmek istediğini söyleyeceği vurgulandı.

Kaynak
Cevaplar
2009'den beri5.165 mesaj
#2
Gelmesin Dos Santos. O adam 7-8 milyon euro etmez, Baros'a o kadar para vermedik biz. Kallström alınsın.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.