Lafa değil icraate bakarım, Avea anca laf üretiyor
Avea'dan Mükemmel Cevap
22.11.201457 cevap12.101 görüntüleme
Cevaplar
Cekmiyor abi marastayim evde cekmiyor 2g 2 cubuk cekiyor neresi iyi bunun oyle dagin basinda da degilim. Hatta bazi yerlerde hattin gittigini de gordum. Benim icin bossun avea.
Diğer iki operatöre kapak olsun iyi yapmışlar, yok %20 fazla yok %50 fazla pilmiş yalanınızı seveyim sizin...
Avea Millete Laf Yetiştireceğine İcraat Yap İnternet Hızın Berbat Merkezi Yerlerde Çekmiyor.
ankaranın göbeği beşevlerde gazi iibf de avea ile kimseyi arayamıyosun 1 çubuk bile yokken vodafone ile 3g yardırıyosun. onu bunu bilmem de ikisini de tecrübe ettim avea rezillik başka bişey değil.
Avea da iken Çalıştıgım yerde odamda 3 kademe çekerdi ve bir gün hiç çekmemeye başladı. 3 ay uğraştık aradık defalarca ama bakmadılar bile. Ogün bugundur ne ave ne vodofone kullanıyorum. İkşsşde çeekmiyor. -2. Katta bile bazen türkcell sinyali gelir. İş yerimde şuana kesintisiz hizmet alıyorum. Bunu avea vodofone veremiyor. Kazıkda olsa türkcell işin hakkını veriyor
zeytinburnu merkezefendide cekmıyor avea ?
AVEA Kullanıcısıyım Çekiminde Bir Sorun Yok (Pek Şebeke ile Sorun Yaşamadım 1 İstisna Dışında) Lara Plajında Hafta Sonları Şebeke Sürekli Meşgül Gerçi Diğer Operatörlerde de Kısmen Aynıydı
İnterneti Son Derece Hızlı Sorun Yok
500 Dk + 5000 Sms + 2 Gb internete 15 TL Veriyorum
Turkcell Gerçekten Çok Pahalı
Vodafone'nunda Tarifeleri Tam bir Fiyasko
İnterneti Son Derece Hızlı Sorun Yok
500 Dk + 5000 Sms + 2 Gb internete 15 TL Veriyorum
Turkcell Gerçekten Çok Pahalı
Vodafone'nunda Tarifeleri Tam bir Fiyasko
Faturalı hat mı kullanıyorsunuz? Tarifeniz nedir?NikeSteeL dedi: ↑AVEA Kullanıcısıyım Çekiminde Bir Sorun Yok (Pek Şebeke ile Sorun Yaşamadım 1 İstisna Dışında) Lara Plajında Hafta Sonları Şebeke Sürekli Meşgül Gerçi Diğer Operatörlerde de Kısmen Aynıydı
İnterneti Son Derece Hızlı Sorun Yok
500 Dk + 5000 Sms + 2 Gb internete 15 TL Veriyorum
Turkcell Gerçekten Çok Pahalı
Vodafone'nunda Tarifeleri Tam bir Fiyasko
Adamlar haklı. : )
Ankaradayım daha diğerlerinin çekipte aveanın çekmediği yere rastlamadım çekmiyorsa sizin antikada sorun vardır.
Aynısının daha iyisini 28 liraya veriyor.Polis tarifesi diye geçiyor bilirsinizJiraiya06 dedi: ↑Turkcell'den gayet memnunum avea 19 tl ye her yone 1000 dk 3000 sms 4 gb int verirse geçebilirim :D
Önemli olan fiyati bur öğrenci için telefon tarifesi aylik 20 tl yi aşmamalıdır bence :)anystopmr dedi: ↑Aynısının daha iyisini 28 liraya veriyor.Polis tarifesi diye geçiyor bilirsiniz
Tabi bu bütçeye göre değişir ama benim gibi interneti ve konuşmayı çok kullanıyorsanız 10 numara 5 yıldız bir tarife dediğim gibi isterseniz inceleyin Kama Tarifesi yada Polis tarifesi diye geçiyorJiraiya06 dedi: ↑Önemli olan fiyati bur öğrenci için telefon tarifesi aylik 20 tl yi aşmamalıdır bence :)
Son bölüme kadar çok eğlenceli, keyifli güzel bir cevap olmuş. Aynı teknolojiyi kullanmadıklarını dünya alem biliyor olsa da, son derece güzel olmuş...
olurmuş... pasaj telefoncusu gibi "avealı'lar bilir, şarjı bluetooth, arka planda çalışanlar falan bitirir.." lafını ettikleri an, zaten gözümde sıfır olan bir firmaydılar, iyice resetlemiş oldular.
Resmen Vodafone ile Turkcell'in ne anlattığını anlamadık biz demişler. Böyle amatörlük, böyle beceriksizlik olamaz. :)
olurmuş... pasaj telefoncusu gibi "avealı'lar bilir, şarjı bluetooth, arka planda çalışanlar falan bitirir.." lafını ettikleri an, zaten gözümde sıfır olan bir firmaydılar, iyice resetlemiş oldular.
Resmen Vodafone ile Turkcell'in ne anlattığını anlamadık biz demişler. Böyle amatörlük, böyle beceriksizlik olamaz. :)
muhteşem olmuş
4 yıldır avea'da calisiyorum, magaza mudurlugude yaptim, istanbul kartal'da merkezde cekmiyor, hatta adres vereyim kartal umut hastanesi civarinda avea yok neredeyse, ucuz ama bos operator, turkcellin son reklamini izleyin, kapagin iyisini turkcell yapti, kapsama alani olmayan operator sinyal almak icin daha fazla guc harcar bu reklami bulun izleyin
Faturalı Evet Aveap Woops Yaptım önce yeğenimin TC 'si ile 23 TL 'lik Tarife idi 12 ay Taahhüt verirseniz %Bilmem ne kadar İndirim yaparız diye mesaj Geldialiitemel dedi: ↑Faturalı hat mı kullanıyorsunuz? Tarifeniz nedir?
Onuda Kabul ettim 15 TL Fatura Geliyor Bana
Avea'da faturalı hatta güvenemiyorum, babam faturalı kullanıyor, telefonu internete girmiyor fakat adama çoğu zaman farklı ücretler geliyor :)NikeSteeL dedi: ↑Faturalı Evet Aveap Woops Yaptım önce yeğenimin TC 'si ile 23 TL 'lik Tarife idi 12 ay Taahhüt verirseniz %Bilmem ne kadar İndirim yaparız diye mesaj Geldi
Onuda Kabul ettim 15 TL Fatura Geliyor Bana
Evim Avcılar'da Pelican AVM'nin dibinde. Evde ne Avea çekiyor ne de Turkcell. Hanımın operatör Turkcell idi. Kadıncağız bir tek balkonda konuşabiliyordu. Mecbur Vodafone'luyuz. Evde bir tek o çekiyor.
Pelicanda bütün operatörler çekiyor O.o yani avea gayet iyi çekiyordu Turkcell de çekiyor du enteresan .Shah61 dedi: ↑Evim Avcılar'da Pelican AVM'nin dibinde. Evde ne Avea çekiyor ne de Turkcell. Hanımın operatör Turkcell idi. Kadıncağız bir tek balkonda konuşabiliyordu. Mecbur Vodafone'luyuz. Evde bir tek o çekiyor.
Woops faturalı kullananlara uyarım 90 tl fatura geldi bilmem ne aboneliği filan yapmışlar kendi kendilerine şikayet ettik.NikeSteeL dedi: ↑Faturalı Evet Aveap Woops Yaptım önce yeğenimin TC 'si ile 23 TL 'lik Tarife idi 12 ay Taahhüt verirseniz %Bilmem ne kadar İndirim yaparız diye mesaj Geldi
Onuda Kabul ettim 15 TL Fatura Geliyor Bana
Elimde Iphone 6 var ve yaklaşık 2 yıldır avea kullanıyroum.
3G si gerçekten sonr derece kötü.
Sürekli şebeke arıyor.
Memnun değilim ama taahhütüm var bitsin hemen değiştiricem.
3G si gerçekten sonr derece kötü.
Sürekli şebeke arıyor.
Memnun değilim ama taahhütüm var bitsin hemen değiştiricem.
Bizim okulda full çeken bi avea var hala çekmiyo diyosunuz benim sokakta 17 mbps görmüşlüğüm var aveada elalem turkcell kullanıyo aslan krala dönüyor internet kullanmak için
avea çekiyor ama şehir merkezlerinden veya baz istasyondan uzaklaştığınız zaman şöyle bir şey oluyor, internet çekim hızınız eğer ağ ayarlarında gsm/wcdma ise veya yalnızda wcdma ise cihaz interneti hızlandırmak için H işareti ile internete bağlanmaya çalışıyor bu çekim kalitesini çok düşürüyor turkcell ve vodafone da bu olayı daha az yaşıyorsunuz bu yüzden sadece whatsapp ve benzeri programlarda yalnızca Gsm modunda (yani E işaretinde) ağı kullanmak gerekiyor avea opreatörü için. internette işiniz olursa zaten tek tuşla yalnızda wcdma moduna alıp hızlandırabiliyosunuz işiniz bitince tekrar gsm moduna dönmeniz gerekir. Ee bende avea kullanıyorum ucuz hattın böyle ufak tefek sorunları oluyor tabi :)
Çekmiyo diyen arkadaşlar dediğim yöntemle biraz daha iyi sonuç alabilirler,genelde çekmiyo diyen insanlar apple iphone kullanlar oluyo çünkü bu ayarlar çok göz önünde değil o cihazlarda.
Çekmiyo diyen arkadaşlar dediğim yöntemle biraz daha iyi sonuç alabilirler,genelde çekmiyo diyen insanlar apple iphone kullanlar oluyo çünkü bu ayarlar çok göz önünde değil o cihazlarda.
Çekseydi iyiydi bide :)
Avea çekmiyor diyorsunuz da, ev perde beton sistemiyse zaten çekmez. arkadaş demiş. ev avm dibi ne vodafone ne avea çekiyor diye. aralarında çok bi fark yok. avealı arkadaş sınıfta wifi noktası gibi internet dağıtıyo. en az 7 kişi giriyoruz. en ufak bi donma görmedim 480p videoda. ayrıca şarj konusu tamamen safsata. aveanın reklamında dediği gibi bluetooth falan bitirir şarjı. root atıp gerekli uygulamaları yükleyin. telefonumda kendi romumu kullanıyorum 2 gün rahat gidiyo şarjı. kimse kimseyi kandırmasın. avea gayet kullanışlı.
Avea kullanıyorum gayet memnunum hızından ayda 40gb 8b net + 4 gb Sınırsız üstünde internet kullanıyorum gayet hızlı, çekmiyor diyen arkadaşlar kendileri deneyip görsünler . Tamam kabul ediyorum Vodafone ve Turkcell daha hızlı olabilir fakat fiyatı da daha çok .
Ek hat olarak Vodafone kullanıyorum .
Ek hat olarak Vodafone kullanıyorum .