İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Barcelona'da yeni hedef Berbatov

maxxdump17.07.20082 cevap824 görüntüleme
#1
Ronaldinho'yu Milan'a sattıktan sonra Hleb'i kadrosuna katan Barcelona'nın yeni hedefi yine Premier Lig'den. Eto'o'yu da göndermeyi planlayan Katalan ekibi, Tottenham'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov için girişimlere başladı.



Manchester United'in da istediği yıldız futbolcu için 30 milyon euroyu gözden çıkaran Katalan ekibi, ilk teklifini önümüzdeki günlerde Tottenham'a sunacak. Barcelona'nın bu transferde Juande Ramos'un çok istediği Samuel Eto'o'yu da kullanabileceği belirtilirken, White Hart Lane'den ayrılması hemen hemen kesin olan Bulgar yıldızın terichini Barca'dan yana kullanacağı iddia edildi. Ancak Tottenham pazarlıklara 35 milyon eurodan başlayacağını açıkladı.

Adebayor için 27 milyon euro öneren ancak red cevabı alan Barcelona'nın gelecek hafta bu transferi noktalandıracağı, bunun için Begiristain ve Laporta'nun Londra'ya gideceği ifade ediliyor.

kaynak: Ligtv.com.tr - Haber - Yeni hedef Berbatov
Cevaplar
#2
berbatov barcanın gucune guc katar
#3
berbatov tottenham taraftarının en sevdigi isim trafta baskısında yonetimin satacagını sanmam ama ucuk bir rakam olursa gider heralde ..

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.