İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Barcelona değil...

Nick.Rey04.04.20120 cevap877 görüntüleme
2012'den beri1.396 mesaj
#1

Barcelona-Milan maçında hakemin verdiği ikinci penaltıya ateş püskürenler Katalan ekibine yeni isim taktı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş eşleşmesinde Barcelona'nın Milan karşısında kazandığı ikinci penaltı sosyal medyayı da karıştırdı.

Barcelona'nın hakem yardımıyla turu geçtiğine inanan çok sayıda futbolsever karşılaşmanın ardından twitter'da yazdıkları mesajların sonuna 'Tebrikler UEFAlona' ibaresini ekleyerek bu ifadenin İspanya'da en çok konuşulan konular arasına girmesini sağladı.

'Tebrikler UEFAlona' özellikle Real Madrid taraftarlarının büyük tepkisi sonrası 'trend topic' oldu.

"Barça biraz yardımla kazandı"

İtalyan basını da Barcelona'nın kazandığı ikinci penaltıya büyük tepki gösterdi. La Gazzetta dello Sport bugünkü sayısında "Barça biraz yardımla" başlığını atarken, oyunun gidişatını değiştiren ikinci penaltıyı eleştirdi.

Corriere dello Sport ise "Milan kızgın" başlığını kullandı.



Kaynak : http://www.sporx.com/futbol/sligi/barcelona-degilSXHBQ274864SXQ

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.