toshiba marka dizüstü bilgisayarım var windows 10. her zaman olan sıradan bi güncelleme geldi bende guncelliyim dedim. az önce bitmiş mi diye kontrol ediyim dedim ama açılmadığını fark ettim. şarjda şuan sizce niçin açılmıyor sorun nedir. bu arada dizüstü bilgisayarım sanırsam 2,5 ya da 3 yıldır var.
bilgisayarım açılmıyor
Cevaplar
format atmayı deneyebilirsintoshiba marka dizüstü bilgisayarım var windows 10. her zaman olan sıradan bi güncelleme geldi bende guncelliyim dedim. az önce bitmiş mi diye kontrol ediyim dedim ama açılmadığını fark ettim. şarjda şuan sizce niçin açılmıyor sorun nedir. bu arada dizüstü bilgisayarım sanırsam 2,5 ya da 3 yıldır var.
Bilgisayar açılmıyor derken elektrik gitmiyor da mı açılmıyor? Yoksa BIOS açılıyor ama masaüstüne mi gelmiyor?
Şayet ilk durumsa güncelleme ile alakası yok ha bu arada 40 dk geçmiş son durum nedir?
Şayet ilk durumsa güncelleme ile alakası yok ha bu arada 40 dk geçmiş son durum nedir?
düzenlendi
çok bilgim yok bios nedir bilmiyorum ama hiçbirşey açılmıyor. şarja taktığım zaman şarj olduğunu belirten ışık yanıyor ama bilgisayar bunun dışında hiçbir tepki vermiyorBilgisayar açılmıyor derken elektrik gitmiyor da mı açılmıyor? Yoksa BIOS açılıyor ama masaüstüne mi gelmiyor?
Şayet ilk durumsa güncelleme ile alakası yok ha bu arada 40 dk geçmiş son durum nedir?
---- Mesajlar birleştirildi ----
şu an açmayı denedim ve önceki windows sürümünüz geri yükleniyor diye bi yazı çıktıBilgisayar açılmıyor derken elektrik gitmiyor da mı açılmıyor? Yoksa BIOS açılıyor ama masaüstüne mi gelmiyor?
Şayet ilk durumsa güncelleme ile alakası yok ha bu arada 40 dk geçmiş son durum nedir?
düzenlendi
Bilgisayarı fişten çıkar bataryayı da çıkar.15-20 sn power tuşuna basılı tut statik elektrik gitsin.Ondan sonra bir 20 saniye daha bekle önce bataryayı tak.Sonra prize tak ve çalıştır.Olmazsa Shift+Power tuşuna basarak çalıştır.Eğer bu şekilde açılırsa güvenli modda (Güvenli başlatma seçeneği) başlatmayı seçeceksin.Sonra masaüstüne ulaşabilirsen Gelişmiş Seçeneklerden > Sistem geri yükleme yap.Ondan sonra reset at format bilgin yoksa verilerini yedekle bilgisayarcıdan format attır.Tembihle otomatik güncelleştirmeleri kapatsın.O şekilde cihaz eski olduğundan kullanırsın bilmiyorum işletim sistemini fakat orijinal de değilse hiç gerek yok güncellemene.
düzenlendi