Bilgisayarıma virüs girdi çıplak kadın fotoğrafları açılıyor kendi kendine mcafee kullanıyorum virüs programı olarak ama virüsü bulamıyor tam sürümü kullanıyorum
Bilgisayarıma virüs girdi
Cevaplar
Tövbe bismillah... Gta 5'te yada 4'de böyle bir görev vardı. Pc'de aynı böyle virüsler vardı hızlı hızlı kapatmamız gerekiyordu.
Sizin çözüm format format.
Sizin çözüm format format.
2 terebayta yakin oyun var bilgisayarda ???
Yani Mcafee bulamıyorsa ne diyeyim.
Tarayıcıları temizleyin. Gereksiz programları kaldırın. Başlangıç ögelerine bir göz atın gereksizleri kapatın. Arkaplanda çalışan programları bulun ve güvensiz ise silin. Bunları dedim. :D
Tarayıcıları temizleyin. Gereksiz programları kaldırın. Başlangıç ögelerine bir göz atın gereksizleri kapatın. Arkaplanda çalışan programları bulun ve güvensiz ise silin. Bunları dedim. :D
Yarın sabah bir deneyeyim mantıklıymış teşekkür ederim
Rica ederim
Hocam AVG programını deneyin bende de dosyalarım.exe diye bir virüs bulaşmıştı hiçbir virüs programı bulamadı,AVG buldu.Keremketenci dedi: ↑Yarın sabah bir deneyeyim mantıklıymış teşekkür ederim
Önerileri deneyiniz, sonuç alamazsanız konuyu yeni bir post ile güncelleyin çaresine bakalım.
Eğer evliysen direk formatla, daha sonra açıklayamazsın:D yok değilsen reklam virüsü tatrayan programlar var onlar daha etkili olabilir.
malwarebytes free kurmanı öneririm Tüm virüsleri ve adwareleri temizler
---- Mesajlar birleştirildi ----
---- Mesajlar birleştirildi ----
eğer malwarebytes işe yaramaz ise Avira Antivirüs Yüklemalwarebytes free kurmanı öneririm Tüm virüsleri ve adwareleri temizler
düzenlendi
Linux Mint 19 mate x64 kur olmaz böyle şeyler...
Beyler bi bakarmısınız eset tarama yaparken böyle oluyor işaretledim pc de virüs mü var
Bilgisayarını Kaspersky Rescue Disk ile boot ederek tamamen tarattır.
Malwarebytes da kurabilirsin.
Malwarebytes da kurabilirsin.
Hocam benim attığım ekran görüntüsüne bir bakarmısın virüs mü var benim pc deBilgisayarını Kaspersky Rescue Disk ile boot ederek tamamen tarattır.
Malwarebytes da kurabilirsin.
Merhaba, tarama işlemini sistemi güvenli moda alıp dener misin?Hocam benim attığım ekran görüntüsüne bir bakarmısın virüs mü var benim pc de
Hahahahah, iyi güldüm :) Bu arada HerdProtect indirin hocam. 69 tane antivirüs ile tarıyor.Administraktör dedi: ↑Eğer evliysen direk formatla, daha sonra açıklayamazsın:D yok değilsen reklam virüsü tatrayan programlar var onlar daha etkili olabilir.
herdProtect'in önceden kaç Anti-Malware motoru vardı bilmiyorum ama şu an herdProtect'in sitesinde 68 yazıyor, 64 tanesi ise ismen listelenmiş. Eğer 69 tane ise de, sitesinde bu bilgi yer almıyor. :)TerabyteForever dedi: ↑Hahahahah, iyi güldüm :) Bu arada HerdProtect indirin hocam. 69 tane antivirüs ile tarıyor.
Vallaha bazı kaynaklar 69 diyor, bazıları ise 68. CHIP dergisinde 69 tane diye okuduğuma eminim. Sizi mi kıracağım, 68 olsun :)kilicbaligi dedi: ↑herdProtect'in önceden kaç Anti-Malware motoru vardı bilmiyorum ama şu an herdProtect'in sitesinde 68 yazıyor, 64 tanesi ise ismen listelenmiş. Eğer 69 tane ise de, sitesinde bu bilgi yer almıyor. :)
Mesele kırmak/kırmamak değil, üretici sitesi bile net yazmamış; belki kullanan varsa biliyordur son durumu. :)TerabyteForever dedi: ↑Vallaha bazı kaynaklar 69 diyor, bazıları ise 68. CHIP dergisinde 69 tane diye okuduğuma eminim. Sizi mi kıracağım, 68 olsun :)
HerdProtect sitesi cidden saçma; kendi sitesinden programı indiremiyorsun bile. Kaç senedir güncelleyince haber vereceğiz diyip indirme linki koymuyorlar.kilicbaligi dedi: ↑Mesele kırmak/kırmamak değil, üretici sitesi bile net yazmamış; belki kullanan varsa biliyordur son durumu. :)
Anlaşmalı oldukları güvenlik firmaları ile sorun yaşıyor olabilirler ve de o kadar veri tabanını bir araya getirmek kolay iş değil. :)TerabyteForever dedi: ↑HerdProtect sitesi cidden saçma; kendi sitesinden programı indiremiyorsun bile. Kaç senedir güncelleyince haber vereceğiz diyip indirme linki koymuyorlar.
Çevrimiçi virüs, malware tarayıcı olarak VirusTotal daha iyi bir seçenek bence. Tek eksiği ise 256 MB'e kadar dosya taramasını desteklemesi.
*128 MB olmuş hocam. En iyisi aslında Kaspersky Rescue Disk.kilicbaligi dedi: ↑Anlaşmalı oldukları güvenlik firmaları ile sorun yaşıyor olabilirler ve de o kadar veri tabanını bir araya getirmek kolay iş değil. :)
Çevrimiçi virüs, malware tarayıcı olarak VirusTotal daha iyi bir seçenek bence. Tek eksiği ise 256 MB'e kadar dosya taramasını desteklemesi.
ben com/tr linkini vermiştim, .com olanı test etmiştim: 256 MB, ilginç. Neyse öğrenmiş olduk. :)TerabyteForever dedi: ↑*128 MB olmuş hocam. En iyisi aslında Kaspersky Rescue Disk.
