İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Futbol
  4. Beşiktaş
Beşiktaş

Bilic: "Kalmam mümkün değil!"

mazruf18.05.20154 cevap2.437 görüntüleme
#1
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç'ten veda gibi sözler! Hırvat teknik adam, şampiyonluk umutlarının tükendiği Konyaspor maçı sonrası Niyetim burada kalmaktı. Ama şu an bakınca bunun mümkün olduğunu düşünmuyorum" dedi!



Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, şampiyonluk yarışına havlu atmaları sonrası camiaya veda eder gibi konuştu.

Maç sonrası Lig TV'nin sorularını yanıtlayan Hırvat teknik adam, "Sezonun değerlendirmesini yapar mısınız? bu fatura birilerine kesilecek?" şeklindeki soruya "Tüm sezonun değerlendirmesini burada yapma doğru olmaz. Ama bu maç ve son 10 günü değerlendirirsek, gayet iyi sezon geçirdik son 10 güne kadar. 3 maçta yaptığımız yanlışlar canımızı yaktı. Bugün fırsatlar yakaladık, golü atsak belki farklı konumda olacaktık. İnsanın sinirini bozan bir durum; oyuncular ve tarftarlar için üzgünüm" diye yanıt verdi.

Biliç daha sonra uzun süredir dile getirilen "Gelecek sezon İngiliz takımı çalıştıracak" iddialarının sorulması üzerine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu sorunun aylardır sorulduğunu ve hep tüm konsantrasyonunun Beşiktaş olduğunu, hiçbir kulüple görüşmediğini söylediğini belirten Biliç, "Bunların hepsi asılsız iddialar" dedi.

Hırvat hoca daha sonra Beşiktaş'a adeta veda etti: "İngiltere'ye gitmek gibi birniyetim yoktu. Bütün niyetim burada kalmaktı. Bu mümkün olur mu? Şu an bakınca bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bütün kayıpların sorumluluğunu üzerime alıyorum. Futbolun nasıl yürüdüğünü, özellikle Türkiye'de nasıl yürüdüğünü iyi biliyorum. önümüzdeki sezon Beşiktaş'ı çalıştırma görevinin bana verileceğini sanmıyorum"

Biliç "İstifa edecek misiniz?" sorusuna ise "Profesyonel bir iş yapıyorum. Bunu burada söyleyecek değilim. 2 maç daha var, yönetimle oturur konuşacağız" diye yanıt verdi.

KAYNAK
Cevaplar
#2
ya abicim anlamadıgım bir anda noldu takıma her sey super gddıyordu

bır antep maçı btirdi işi ....

böyle bişi yok ....

ne denebilir ki ne soylenmeli .....
#3
Kendi görüşüm bilic e bir sezon daha şans verilmesi yönünde.
#4
Her gelen ay sonunda giderse bizim takımlardan bir b*k olmaz.
#5
biri vardı yıllardır takımı 3.,4. oluyor ama adamı kovnuyorlar...

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.