İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Genel Haberler
  4. Teknoloji Haberleri
Teknoloji Haberleri

Biri adsl hakkında(görüş)

brifing06.08.20091 cevap1.570 görüntüleme
2008'den beri6 mesaj
#1
arkadaşlar öncelikle selamlar...
biri adslin sayfasını dolaştım ttnete göre bir çok avantajları var siz ne düşünüyorsunuz...benim çok ilgincime giden laptop apple mac gibi hediyeleri var bunların prosedürü nedir alan kullanan arkadaşlar var mı?
görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...sagygılarımla...
Cevaplar
2006'den beri241 mesaj
#2
hediye içinse boşver hocam derim. tarife olarak TTNET e göre bazı avantajları var. mesela açılışta alınan haraç mahiyetinde 29 lira almıyorlar. ilk ay kotasız vs.. bir kaç şey daha olabilir. ayrıca taahhüt yok. Ancak altyapı olarak TTNET üzerinden veriliyor. IP adresine baktığında İstanbul KOCNET bilgi teknoloji AS falan filan diyor ama hikaye. olay ttnet te bitiyor. ttnet yerine tercih edilebilir bir servis sağlayıcı. smile dan iyi en azından.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.