İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Blizzard Şenliği Başlatıyor

Berkin Bozdoğan25.05.20082 cevap1.359 görüntüleme
#1
World of Warcraft'In yeni ek paketi ve StarCraft II heyecanının tavana vuracağı bu yaz, Blizzard Worldwide Invitational ile başlıyor. Birçok etkinlik ve yarışma, burada.

Fransa'nın başkenti Paris'te 28-29 Haziran'da yapılacak olan Blizzard Worldwide Invitational etkinliğinde, birçok gösteri ve mücadele olacak. Özellikle Blizzard'ın en çok beklenen iki ürünü olan Wrath of the Lich King isimli World of Warcraft ek paketi ve StarCraft II oyununu ilk defa görme şansı yakalayacak olan oyun severler, birbirinden çekişmeli geçecek olan yarışmaları da görme fırsatını yakalayacaklar. Haftaya biletleri satışa çıkacak olan etkinliğe katılım bedeli ise iki gün için 70 €.

İçeride Neler Var?

Canlı müzik (Level 70 Elite Tauren Chieftain, sanırız orada olabilir), oyunlarla ilgili tasarım yapan sanatçılar, yeni oyunlar, kostüm yarışmaları ve oyun içi mücadelelerin olacağı şenlik, burada olsa da gitsek, denilebilecek cinsten.

Bilgi için: Blizzard
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
#2
Müthiş bir organizasyona benziyor...!
#3
GurenGursel dedi:
Müthiş bir organizasyona benziyor...!
Aynen!..

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.