İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Bobo’dan Açıklama

holigans23.08.20101 cevap826 görüntüleme
2010'den beri245 mesaj
#1


Bugün (23 Ağustos 2010) tarihli Hürriyet Gazetesi’nde oyuncumuz Deivson Rogerio Da Silva (Bobo)'nın ağzından yazılan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Çıkan bu haber üzerine futbolcumuz Bobo aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:

Bahsi geçen maç öncesinde teknik direktörümüz Sayın Bernhard Schuster kadro ile ilgili kararını bana BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde iletti. Bu kararın ardından ne kendisi ile ne de yakın çevremle verilen bu karara ilişkin hiçbir şey konuşmadım. Sayın Schuster takımımızın tek patronudur. Verdiği her karara futbolcu olarak saygı duydum ve duymaya da devam edeceğim. Ben takımımızın taktik dizilişini ve kadro yapısını eleştirmekle değil, sadece bana verilen görevi saha içinde, yedek kulübesinde gerekirse tribünde yerine getirmekle görevliyim. Haberin geçtiği gazetenin temsilcisi ile hiçbir şekilde konuşmadım. Dolayısıyla bugün benim ağzımdan yazıldığı iddia edilen haber tamamen hayal ürünüdür. Beşiktaş camiasından bu haberi dikkate almamalarını rica ederim"

Deivson Rogerio Da Silva (Bobo)

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=18107
Cevaplar
2010'den beri1.096 mesaj
#2
Eferin bobo otur 100

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.