İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Yazılım
  4. Multimedia / Ses - Görüntü - Video
Multimedia / Ses - Görüntü - Video

bs player 2.12

turklife27.12.20074 cevap2.195 görüntüleme Kilitli
2007'den beri23 mesaj
#1
Programın Tanıtımı:

Düşük sistem kullanımı, ve skin desteğiyle (görünüm değişikliği yapılabiliyor) oldukça popüler olan BSplayer ile divx, xvid vs. özel codecli videoları rahatlıkla oyanatabilirsiniz. Tabii ki programda alt yazı desteği oldukça gelişkin olarak bulunmakta. Örneğin alt yazının geliş saniyesini ileri geri alabiliyorsunuz, yerini, rengini veya arkaplanını değiştirebiliyorsunuz. Böylece alt yazı ile görüntüler birbirini tutmadığında rahatlıkla ayar yapabiliyorsunuz. (shift+sol/sağ ve ctrl+sol/sağ kısayollarıyla zamanlama)
Programda Winlirc desteğide bulunmaktadır; Yani uzaktan kumandanız varsa Bsplayer'i yönetebilirsiniz

indir
Cevaplar
2007'den beri928 mesaj
#2
Boşuna uğraşmayın üyelikle. Bence konu kilit. Arkadaş sadece kendi sitesine olan linkleri atmış ama gene yönetim bilir.

Bs Player İndir...
2007'den beri4.656 mesaj
#3
harbiden öfff onu indirirken oraya üye olana kadar gooledan link bulurum bu reklam işide sıktı ama yav :D
2006'den beri3.511 mesaj
#4
ilk mesajında bu Adamın mantığını anlamıştım, Gitmiş bedava SMF Forum sunan Siteden Forum Açmış, İçin de toplasan 30 tane işe yaramayan başlık Ondan sonrada birde burda gelmiş reklam :) Siteni Gider tavsiye edilen Siteler kısmına yazarsın Olur biter. Ha illa reklam yapacam diyorsan SDN de Bastır Parayı İster Kelime İster ana sayfada sağlı sollu tam boy reklam verirsin. ;)
2005'den beri19 bin mesaj
#5
KİLİT !.. B)

Bu konu kilitli

Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.