İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Genel Haberler
  4. Teknoloji Haberleri
Teknoloji Haberleri

Bu Haftaki Sitemiz Shiftdelete.net

erdemgazetesi16.06.200817 cevap2.559 görüntüleme
#1
Merhaba Bu Haftaki sitemiz Shiftdelete.net. Shiftdelete 3 yıldan beri yayında olup binlerce ziyaretçiyi içinde barındıran. Özellikle Teknoloji alanında Türkiye’ye ilk tanıtan Shiftdelete.net ekibidir. Shiftdelete Adminler tarafından her konusu özenle ve dikkatle incelenip herhangi bir hata ve kusurları yok etmektedir. Shiftdelete ekibi Her ay belirli günlerinde toplanarak Gezi ve yeni üyelerin tanışma gereksinimine ihtiyaç duyuyor. Türkiye’nin hiçbir forum sitesi üyeleri birbirini görmezken Shiftdelete ekibi yani SDN her ay üyeleri toplanıyor ve Türkiye’nin görülmeye değer yerlerini görüyor. SDN ekibi bunu yıllardır sürdürüyor. SDN bu başarısı Türkiye’nin diğer forum siteleri yapmak istediler fakat başaramadılar. Hatta SDN ekibi ken di öz haberi yapınca alıntı yapıp Kendi sitesine koymaktadır. SDN ise Kendi haberini kendisi yapan Özenle seçilen Adminler tarafından yapılmaktadır. SDN grubu tüm ziyaretçilerin istediği her şeyi bulabileceği bir site olarak Türkiye’de girilen ilk 100 site arasına girmeyi başarmıştır. Çünkü SDN ekibi çok başarılı ve özgüvenle çalışmaktadır. SDN Formu içerisinde en dikkat çeken ise Tavfiye edilen siteler ile Nefret edilen site konuları göz çarpmaktadır. Niye derseniz Bilgisayarla uğraşan bir kişi sürekli yeni yerler keşfetmek ister. Ve Tavsiye edilen sitelere girerek sürekli yeni site gezmektedir. Nefret edilen sitelerin ise neden nefret edildiği ne için o bölüme koyulduğu açıkça belirtmektedir. Yani shiftdelete.net açıkça hangi sitelere girebileceğimizi söylüyor. Ve bizi o siteye yönlendiriyor. SDN ekibi Sitenin Gerilini Reklamlardan Kazanıyor. Shiftdelete.net sitesine yaklaşık olarak 30.000 kişi giriyor ve her dakika gelen haberlerle, konularla sürekli yeni şeyler öğreniyor. Bu Haftaki Sitemiz shiftdelete.net e Teşekkür ettikten Sonra Yazımızı burada sonlandırıyoruz. Herkese iyi çalışmalar dileriz. Ersin ŞİMŞEK Bu arada bu alıntı değildir. Ersin ŞİMŞEK benim kendim az önce yazdım.

Konu uygun kategoriye taşınmıştır..
Cevaplar
#2
site içinde sitenin kendi reklamı :D
#3
Bu siteyi biliyorum hiç takılmam :D
erdemgazetesi Konuyu açan
#4
İlkleri Başarıyor işte SDN daha ne istiyon. :)
Gerçekten mi? NMSS geçen arkadaş seni görmüş orda Demekki karıştırmış
#5
erdemgazetesi dedi:
İlkleri Başarıyor işte SDN daha ne istiyon. :)
Gerçekten mi? NMSS geçen arkadaş seni görmüş orda Demekki karıştırmış
Beni heryerde gören var karıştıryorlar :)
#6
Nmss dedi:
Bu siteyi biliyorum hiç takılmam :D
aynı ben :P
#7
ya ne biçim site burası yaa ne çok muhabbet ediyonus yafs nmss kapıyı açtı :D

insanı zorlan çekiyor töbe... :D
#8
Hmm ilginç bir çalışma. Birkaç nokta, virgül ve paragrafla "Okurlarının gözünden SDN" başlığıyla kullanılabilir. Pazar günü bir gelsin de :)
#9
yaa harbi üç yıl olmuş ben bunu tv görmüştüm kanal a ondan sonra üye oldum :)
erdemgazetesi Konuyu açan
#10
Muhabbeten gülmekten başka dünyada ne güzellikler var ki. Gülmezsen somurtursan hayatında öyle gider. Onun için hep gülelim herşeyi güzellikle karşılayalım
erdemgazetesi Konuyu açan
#11
Alengirli İşlerin Adamı dedi:
Hmm ilginç bir çalışma. Birkaç nokta, virgül ve paragrafla "Okurlarının gözünden SDN" başlığıyla kullanılabilir. Pazar günü bir gelsin de :)
Pazar günü ne var ki
#12
Junior Editörler bölümünden seçilmiş konular pazar günü anasayfada yayınlanır.
erdemgazetesi Konuyu açan
#13
Peki Şuan da Anasayfada yayında
#15
bilgiverdigin iyi oldu en azından bir site daha ögrendik ::__
erdemgazetesi Konuyu açan
#16
Tamam saol bilgilendirdiğin için hiç bilmiyordum
#17
Alengirli İşlerin Adamı dedi:
Hmm ilginç bir çalışma. Birkaç nokta, virgül ve paragrafla "Okurlarının gözünden SDN" başlığıyla kullanılabilir. Pazar günü bir gelsin de :)
konuyu sabitlersen güzel olur :)
erdemgazetesi Konuyu açan
#18
Off ne kadar akılsız birisiyim. site tanıtıyom Junior Editörler Bölüne atıyom sonra adminlermiz konuyu uygun yere atınca bende shiftdelete.net de gözükmedim. sağlık olsun ama inşallah başka seferde daha değişik daha güncel bir yazı ile ana sayfada olurum.

Ayrıca Bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Bana moral verdiğiniz için. herkese iyi çalışmalar iyi günler dilerim. Ersin ŞİMŞEK

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.