İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Cassano Milan'da!

AliA21.12.20101 cevap907 görüntüleme
2007'den beri64 bin mesaj
#1


Milan kulübü uzun süredir peşinde olduğu Cassano'yu sonunda renklerine bağladı. Milan basın danışmanı pazartesi günü yaptığı açıklamada bu tranferi resmileştirdi.

İtalyan forvet oyuncusu kulüp başkanına istenmeyen sözler söylemesi üzerine ekim ayında ceza almış ve bu tarihte takımdan uzaklaştırılmıştı. Golcü oyuncunun ocakta ara transfer döneminin başlangıcında Milan ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Milan kulübü oyuncunun sözleşmesi ile ilgili herhangi bir detay vermezken, medyada yer alan haberlere göre Sampdoria ve oyuncu, Cassano'nun eski kulübü olan Real Madrid'e bu transferden 5 milyon euro kar payı vermeleri gerekecek.

Milan kulübü ayrıca Sampdoria kulübünün Cassano'ya Milan kulübünün sezon ortasındaki Dubai kampına 6 ocaktan önce katılmasına izin vermesini umuyor.

Cassano'nun inişli çıkışlı performansına rağmen Milan kulübü takımın diğer forvetleri Filippo Inzaghi ve Alexandre Pato'nun sakatlıkları olmasından dolayı ve Zlatan Ibrahimovic'e çok yük binmesinden dolayı bu oyuncuyu kadrosuna kattı.

Cassano tranferi, Ronaldinho'nun haziran ayında kontratının bitmesinin ardından kulüpten ayrılacağı spekülasyonlarınıda arttırıyor.

Reuters-Sporx
Cevaplar
2008'den beri1.519 mesaj
#2
Roma yıllarında İtalyanın geleceği deniyordu Antonio Cassano için.
Ama Totti, Delvechio ve her yıl yeni bir forvet alma alışkanlığına dayanamadı takımının.
Gitti.
Ülkemizde de alıştığımız kabak çiçeği sendromuna yakalandı. En hovarda futbolcular listesine girmeyi hak ettiğini gösteren itirafları oldu.
Bu yaştan sonra bir numara olmaz Milanda da .
Bazı maçlarda parlar, bazı maçlarda sakatlanmış rolü yapar ve bol bol kart görür.
2000'li yıllardan beri izlediğim Cassano'nun eti butu budur. Görüp göreceği rahmet te budur transfer anlamında.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.