İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

CeBIT 2010 Fotoğrafları

Ordo ab chaO17.03.20100 cevap1.096 görüntüleme
#1
Ekip olarak Almanya'da düzenlenen CeBIT 2010 fuarındaydık. Yaptığımız röportajlar, yayınladığımız haberler ve çektiğimiz vidoların yanı sıra, bolca da fotoğraf çektik. Fuardan görüntüler bu galeride.

2-6 Mart tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen CeBIT 2010 fuarına, ShiftDelete.Net ekibi de katıldı.

Bu süre zarfında, donanım dünyasının önde gelen markalarıyla röportajlar yaptık, en son gelişmeleri sizlere duyurduk. Bu haber ve videoların hepsine buradan ulaşabilirsiniz.Bunların yanı sıra bol bol da fotoğraf çektik. Fuar boyunca fotoğraflarını çektiğimiz en son ürünleri sizlerle bu galeride paylaşıyoruz. Galeriye girmek için yukarıdaki fotoğrafın üzerine tıklamanız yeterli.

CeBIT 2010'
daki yeni ürünlerden sonra, fuarın ilginç anlarını da başka bir fotoğraf galerisinde sizlerle paylaşacağız.

::
CeBIT 2010'da tanıtılan ürünlerden en çok hangisi dikkatinizi çekti?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.