İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Cepten TV İzlemek

Hakkı Alkan15.08.20076 cevap2.383 görüntüleme
Hakkı Alkan Yönetici
2005'den beri14 bin mesaj
#1
Avea, cep telefonunuzdan TV izlemeyi mümkün hale getiriyor. Takımınızın kupa maçları ve müzik kanallarını cepten izlemek için yapmanız gerekenler bu haberde.

Avea, EDGE teknolojisi ile daha hızlı hale getirdiği mobil TV'si MobilVizyon servisi ile cep telefonlarından TV seyretmeyi, trafik kameralarına ulaşmayı, vizyona girecek filmelerin fragmanlarını izlemeyi ve IMKB'de işlem gören hisse senetlerini takip etmeyi sağlıyor. Bu sayede cep telefonları gün geçtikçe televizyondan farksız hale geliyor.


Cepten TV izlemenin keyfini çıkarın.

Popüler Kanallar Cebinizde

MobilTürk ile yapılan işbirliği ile Avea aboneleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin Avrupa Kupası maçlarını sunan All Sports; dünyanın önde gelen müzik kanallarından POPWORLD; Cartoon Classic ve Mobilkids isimli çocuk kanalları; dizi filmler sunan mizah kanalı ve Zone Realty, Bloopers Mobile, Extreme Mobile, Fifth Gear gibi pek çok kanala ulaşabiliyor.

Ne Yapmak Gerekiyor?

Mobiltürk Mobil TV hizmetinden faydalanmak için Avea abonelerinin 3750'ye MOBILTV yazıp kısa mesaj göndermeleri yeterli. http://www.mobilturk.com.tr adresinden de ayrıntılı bilgiye ulaşmak mümkün.

Bilgi için: MobilTürk
Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2007'den beri2.192 mesaj
#2
En başından beri, Telsim' in yani Vodafone 'ninde böyle bi' uygulaması vardı. Ama gerek ses gerekse de görüntü kalitesi olarak tam bi' rezaletdi. Avea 'da da aynı durum geçerli olacakmı acep.
2006'den beri8.774 mesaj
#3
Umarım avea bu işte vodafone gibi olmaz. :)
2007'den beri1.632 mesaj
#4
3 dakikası 100 kontör olmasında
2006'den beri162 mesaj
#5
ücretlendirme nasıl
2007'den beri5.260 mesaj
#6
Tv ile çok alakam olmadığı için bana,
''-Aaaa ne güzel iyi ki bu özellikte bir şey çıktı!'' dedirtmiyor.
Olsada olur,olmasa da :)
2007'den beri570 mesaj
#7


zaten hepsıyle calıyormus mobılturk
avea nıye ?

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.