İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Cleveland da acımadı

Paramore17.02.20110 cevap793 görüntüleme
2010'den beri5.179 mesaj
#1
NBA’de son şampiyon Los Angeles Lakers, üst üste 26 maç kaybederek rekor kıran Cleveland Cavaliers’a deplasmanda 104-99 mağlup oldu. Gecenin sürprizine imza atan Cavaliers’ta kenardan gelen Ramon Sessions kaydettiği 32 sayıyla yıldızlaştı.



NBA’de All-Star arasına girilirken, son şampiyon Los Angeles Lakers üst üste 26 maç kaybederek bir rekora imza atan Cleveland Cavaliers’a konuk oldu.
Kenardan gelen Ramon Sessions’ın önderliğinde rakibine ilk çeyrekte üstünlüğünü kabul ettiren Cavaliers, salondan 104-99’luk skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla, Lakers üst üse 3. yenilgisini aldı.
Maça hızlı başlayan Cleveland, bulduğu kolay sayılarla oyunun kontrolünü ele geçirdi ve ilk çeyreği de 29-21 önde kapattı. Konuk ekip ikinci çeyrekte Pau Gasol’ün pota altından ürettiği sayılarla farkı kapatmaya çalışsa da soyunma odasına 51-46 geride gitti.
İkinci yarı karşılıklı basketlerle başlarken, Antawn Jamison-Ramon Sessions ikilisinin üst üste bulduğu basketlerle Cavaliers oyuna ağırlığını koydu ve farkı 9 sayıya kadar çıkarttı. Son bölümde Kobe Bryant ile kritik sayılar bulan Lakers, oyundan kopmadı ve sın çeyreğe girilirken farkı 3 sayıya indirdi: 74-71.
Son çeyrekte Lakers’ın ipleri eline geçirmesine izin vermeyen ev sahibi takım, J.J. Hickson’ın da pota altından skora katkı yapmasıyla birlikte bitime 2 dakika kala farkı çift hanelere taşıdı. Kalan bölümde konuk ekip farkı yeniden 2 sayıya kadar indirmesine rağmen üstünlüğünü koruyan Cavaliers, maçı da 104-99’luk skorla kazandı.
Cavaliers’ta kenardan gelen Ramon Sessions, 32 sayı – 8 asist – 3 top çalmayla maça damga vurdu. Antawn Jamison 19 sayı – 10 ribaund – 2 asistle, Anthony Parker da 18 sayı – 9 asist ve 3 ribaundla galibiyette büyük pay sahibi oldu.
Lakers’ta İspanyol yıldız Pau Gasol 30 sayı – 20 ribaund ve 3 asistle ön plana çıkarken, Derek Fisher 19 sayı, Kobe Bryant da 17 sayı – 12 ribaund ve 2 asistle salondan ayrıldı.

kaynak

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.