İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Derbi Pazartesi olabilir

Whisper190707.10.20090 cevap677 görüntüleme
#1
Ligin ilk haftasından beri müthiş bir yarışa giren Fenerbahçe ile Galatasaray, asıl kozlarını ise iki hafta sonra paylaşacak.

Milli maç arasının ardından Kanarya, Gaziantep deplasmanına çıkarken, Cim Bom da Ali Sami Yen’de Trabzonspor’u ağırlayacak. Ve ardından iki ezeli rakip, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Bu, yıllardır en az iki kez tekrarlanan bir durum. Ancak bu seneki derbi, alışılmışın dışında bir günde ilk kez pazartesi oynanabilir. Bunun nedeni de, iki ekibin birbirlerinden önce Avrupa Ligi sınavlarına çıkacak olması.

22 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe, Steaua Bükreş deplasmanında sınav verirken, Galatasaray da bir başka Rumen ekibi Dinamo Bükreş’i ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler, en erken perşembe gece yarısından sonra İstanbul’a dönebilecek.

Daum’a göre çok normal

Bu yüzden derbinin 26 Ekim Pazartesi günü oynatılması gündemde. Nitekim teknik direktör Daum, bu konuya dikkat çekip, iki takımın da, Avrupa Ligi maçları nedeniyle yorgun düşeceğini vurgulayarak, “Bu nedenle Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin, pazartesi günü oynatılması, iki takımca kabul görecektir” değerlendirmesinde bulundu. Şimdi iki kulüpte de gözler, Futbol Federasyonu’nun vereceği karara çevrildi.

Kaynak

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.

Reklam