İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Dev forma Şükrü Saracoğlu'nda açıldı

Whisper190721.01.20120 cevap1.411 görüntüleme
#1
Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyanis'in anısına taraftarlar tarafından hazırlanan dev forması Şükrü Saracoğlu'nda açıldı.



Fenerbahçe Kulübü'nün sponsorlarından Türk Telekom'un, vefat eden Türk futbolu ve Fenerbahçe'nin "Ordinaryüs" lakaplı efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in anısına hazırladığı 25x30 metre boyutlarındaki dev Fenerbahçe forması, tribünde açıldı.
Daha önce kulüp merkezinde taraftarların ve kulüp çalışanlarının imzasına açılan, daha sonra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde futbol takımı oyuncuları ve teknik heyeti tarafından imzalanan, ardından çeşitli noktalarda taraftarların imzasına sunulan forma, son olarak Kayserispor maçında Türk Telekom Tribünü'ne kurulan düzenekle açıldı.

Tribünün diğer tarafında ise "Ver Lefter'e yaz deftere. Kalbimizdesin" yazılı, Lefter'in kupalı fotoğrafının bulunduğu dev pankart açıldı.
Karşılaşma öncesi yapılan seremonide, dev forma hazırlanan düzenekle aşağıdan tribün çatısına doğru açıldı. Bu arada, maç öncesi orta alanda açılan, gençlerin taşıdığı pankartta Lefter'in futbol topunu öpen fotoğrafı yer aldı.

Efsane futbolcunun, "Ben Fenerbahçe formasını sırtımda değil, başımda taşıdım" sözü pankart olarak tribünde yer aldı.

Kaynak

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.