3D yazıcıdan figür basıp Instagram'da tanıtım videoları çekerek dolap uygulaması üzerinden satış yapmak istiyoruz böyle bir işlem de herhangi bir cezai işlem uygulanır mı
Dolap üzerinden 3D figür satmak
Cevaplar
Telif olan ürünler şikayet gelirse problem olabilir. Biraz riskli bir durum. Sanki ürün resmi paylaşıyor gibi hareket edip DMden size iletişime geçilmesini isterseniz bu sorunu yaşamazsınız.
Hocam telifli ürünleri satmayız zaten. Kendi tasarladığımız ürünleri satarken bir sıkıntı yaşarmıyızTelif olan ürünler şikayet gelirse problem olabilir. Biraz riskli bir durum. Sanki ürün resmi paylaşıyor gibi hareket edip DMden size iletişime geçilmesini isterseniz bu sorunu yaşamazsınız.
Yaşamazsınız.Hocam telifli ürünleri satmayız zaten. Kendi tasarladığımız ürünleri satarken bir sıkıntı yaşarmıyız