Ben bir site kurmayı düşünüyorum fakat hem kaliteli hem uygun fiyatlı bir host ve domain sitesi bulamadım herkes farklı site öneriyor yardımcı olursanız sevinirim. Birde yıllık almayı düşünüyorum ama nakit yerine ay ay ödemek istiyorum.
Domain ve Hosting Önerisi
Cevaplar
godaddy; 1 yillik 16 tl alabilirsiniz
Hostingi veridyen den almayı düşünüyorum .com u godaddy den alırsam geçirmek için ayrı para ödermiyim?Blogger Uzmani ? dedi: ↑godaddy; 1 yillik 16 tl alabilirsiniz
kardeşim bloggerden bi site aç sonda goddady 16 tl comlu alan adres alıp blogger bağlaHostingi veridyen den almayı düşünüyorum .com u godaddy den alırsam geçirmek için ayrı para ödermiyim?
---- Mesajlar birleştirildi ----
yanı comlu sıte acman için sadece 16 tl verecenBlogger Uzmani ? dedi: ↑kardeşim bloggerden bi site aç sonda goddady 16 tl comlu alan adres alıp blogger bağla
düzenlendi
googleye seo uyumlu web hosting yaz ilk çıkan firma ile iletişime geç