İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Donanım
  4. Donanım Tavsiyesi
Donanım Tavsiyesi

Donanım Tavsiyesi

webrettin08.05.20100 cevap963 görüntüleme
2009'den beri1.676 mesaj
#1
Belki de en zayıf olduğum konu PC toplama, bu yüzden bu konuda deneyimli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olacağım.

Karşılaştığım sorunlar:
  • Bahsettiğim işlemcinin inanın kaç bit olduğunu belkide gözümün önünde olmasına rağmen bilmiyorum, 32 bit mi, 64 bit mi?:blushing: birde AM3 soket mi C3 bu anlama mı geliyor?
  • Ram olarak (bilgilerim yanlış veya eksik olabilir); 32 bit işlemcilerde 4 GB'lık rami ancak 3.2GB olarak gördüğü hakkında makale okumuş, hatta burada paylaşmıştım. Bu yüzden 2+1 GB ram düşünüyorum sizce bu doğru bir karar mı? ve anakart 1866 mhz DDR3'te sadece DIMM3,DIMM4 destek veriyor diyor bu support DIMM3,DIMM4 ram slot adedi mi oluyor, anakartta 4 adet slot var DIMM3,DIMM4, 3 ve 4 nolu slotlar mı demek istiyor?. 1333 mhz ile 1866 mhz arasında fiyata paralel fark alabilir miyim?
  • Birde anakart üzerinde;Tümleşik ATI Radeon HD 4290 grafik motoru (DirectX 10.1) HDCP desteğine sahip, dahili HDMI/DVI/DP grafik bağlantı arayüzleri ile Full HD 1080 Blu-ray desteği var diyor bu yüzden ekran kartı almayı düşünmüyorum, çoğu oyunu oynatacağını düşünüyorum.
  • Kasa hakkında güç kaynağı haricinde araştırma yapacak birşey var mı?.
Konu güncel ve yazdıklarınıza göre somut kararlar verip hayırlısıyla bir - iki güne kadar normal bir PC toplamayı düşünüyorum. Tabi yazdıklarım normalse :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.