İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. İşletim Sistemleri
  4. Diğer Windows Sürümleri
Diğer Windows Sürümleri

Elcomsoft Windows şifremi bulamıyor?

gecelerinbilisimcisi11.02.20114 cevap2.664 görüntüleme
#1
Merhaba arkadaşlar

Bir arkadaşım Windows 7 oturum şifresini hatırlamadığı için bunu nasıl aşabileceğimize dair araştırmalar yapıyorum. Karşıma Elcomsoft isimli bootdan çalışan bir program çıktı. 142 mblık dosyayı indirdim ve dvdye yazdırdım. Dvd ile çalıştırdım ve denemek amacıyla koyduğum 512512 şifresini bana gösterdi. Bende program çalışıyor diyerek dvdyi kaldırıp arşive koydum.

Bugün birkez daha şifreyi değiştirerek deneyeyim dedim. Şifreyi 2133018ismail olarak değiştirdim ve programla tekrar denedim. Ama maalesef sonuç olumsuz. Ne değiştide program bunu bulamadı? Araya harfler girdiğinden ek bir ayar mı yapmak gerekiyordu? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Arkadaşım zor durumda kaldı şifreyi unutunca.

Ayrıca ne zaman bu programı kullansam bilgisayar kablosuz ağa bağlanamıyor. Modemi açıp kapatmam gerkiyor bağlanabilmem için.
Cevaplar
#2
Arkadaşım o sadece kendi içeriğinde olan kelimeler çıkınca buluyor.Bulamaz ise sana o şifreyi sıfırlama imkanı veriyor
#3
Aynen oyle iatedigin kadar karmasik rakamlar koy bulur ve kendi arayuzundeki bazi kelimeleri demek yanlis olur harfleri bulabilir :)
#4
Bu işlem başarılı olmayınca 3.5 mb'lık şifre kaldırma programını kullandım. Boot edilerek kullanılıyor. İki bilgisayarda da çalıştı.
Misafir
#5
c diskinde şifre var ama program c diski için sistem ayrıldı yazıyor d diskinde şifre arıyor ?

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.