İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Futbol
  4. Fenerbahçe
Fenerbahçe

Emre Belözoğlu'na Saldırı

gs_kadir14.05.201512 cevap2.556 görüntüleme
2011'den beri4.263 mesaj
#1
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Emre, saldırı anını hurriyet.com.tr'ye anlattı.

Spor toto süper lig'de dün akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, bugün bir şok daha yaşadı.Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Takımlarının Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Manisa'ya giden siyah beyazlı taraftarların Emre'ye önce sözle sataştı, ardından fiziki saldırıda bulundu. Emre'nin de karşılık vermesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Bunun üzerine Emre'nin yanında bulunan eski futbolcu ve menajer Orhan Ak, belindeki tabancayı çekerek, saldırıda bulunanlara, "Dağılmazsanız ateş açarım" diye bağırdı. Orhan Ak'ın bu sözlerinin ardından saldırganlar dağıldı.

Emre Belözoğlu'na saldıranlar arasında bulunduğunu iddia eden bir şahıs, farı kırılmış bir jip fotoğrafı yayınlayarak, "Orhan Ak silahı çekip arabanın farını kırmakla olmuyor bu işler. Beşiktaş taraftarı adamın... " diye tweet attı. Şahıs bu tweeti daha sonra sildi.

EMRE: ETRAFIMI SARIP KÜFÜR ETTİLER, BEN DE KAVGA ETTİM

Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, şu an Eskihisar'da bir karakolda polise ifade veriyorum" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29003579.asp
Cevaplar
gs_kadir Konuyu açan
2011'den beri4.263 mesaj
#2
2008'den beri21 bin mesaj
#3
gs_kadir dedi: ↑
emre suçlu tabi ya. :)
gs_kadir Konuyu açan
2011'den beri4.263 mesaj
#4
2011'den beri54 bin mesaj
#5
aziz amca çok bozmuş emreyi bu yapılanlarda yanlış insanlık medenileşeceğine daha da mağra adamına gidiyor anlaşılan küfürü,hakareti yasaklamak gerek lugattan da çıkartmak gerek.
2008'den beri1.357 mesaj
#6
Emre suçlu kavgayı çıkartan Beşiktaş taraftarı suçsuz öylemi. Birde silahı elinden aldık diyorsun utanmadan kim bilir adamlara ne hakaret ettiniz de çıkardı silahını.
2011'den beri54 bin mesaj
#7
burda bir bjklı var iftira diye inletiyor ortalığı...
2014'den beri41 mesaj
#8
Bu dünyada ne manyaklar var.İşi gücü burakmış futbolcuyla dalaşıyor.Amaç ne meşhur olmak.Beşiktaşın ve Emrenin üzerinden gündeme gelmek.Angut adam daha derdin yok mu?Sen kim Beşiktaş kim?Bir fenerli olarak söylüyorum Beşiktaşı severim babam başta olmak üzere delikanlı taraftarı vardır.Emreyi de Volkanı da sevmiyorum.Ukala herifler.Zaten bu tipler feneri de bitiriyor.
2011'den beri12 bin mesaj
#9
futbol adına böyle olaylar çıkaran seyircinin de oyuncunun da aklından şüphe duyarım.
2013'den beri1.962 mesaj
#10
Rüzgar eken fırtına biçer işin özeti budur.Bjk maçında fıttırırsan This is Turkey deyip naralar atarsan olacağı budur.
gs_kadir Konuyu açan
2011'den beri4.263 mesaj
#12
Yalnız Emre fena dövmüş :D
2011'den beri54 bin mesaj
#13
adam masumken suçlu çıkacak bir rivayete göre o saldırganların başında fbli yöneticinin adamı varmış bir bjklı idda ediyor bence bir avuç ayı var tarihin en çirkef futbolcusuna saldırmışlar...

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.