Arkadaşlar merhaba, ben ışık üniversitesi endüstri mühendisliği istiyorum. İnglizce biliyorum ama daha çok geliştirmek için 1 yıl hazırlık okuyacam. Ayrıca work and travel ve erasmus gibi programlarada katılmak istiyorum. Almancayı başlangıç seviye biliyorum Eramus ile almanca mı daha geliştirecem. Sizce mezun olunca THY gibi büyük firmalara girebilir miyim? Başlangıç maaşı ne kadar olur? Endüstri mühendisi veya tanıdığı olan varsa yardımcı olabilir Mİ?
Endüstri mühendisliği
Cevaplar
Anlamadığım yazılım istiyorum demişsiniz birde endüstri?
Yazılımı daha da araştırdım (o konuyu silicem kusura bakmayın) Python falan indirim kurdum ama ilgi mi çekmedi.Anlamadığım yazılım istiyorum demişsiniz birde endüstri?
Gönlün ne istiyor ise onu yap. Yazılım mühendisliği isteyen çok kişi var sırf iş imkanından dolayı ama yarıda bırakıyorlar. Çünkü istemediğin birşey zor gelir.Forumsever1113 dedi: ↑Yazılımı daha da araştırdım (o konuyu silicem kusura bakmayın) Python falan indirim kurdum ama ilgi mi çekmedi.
Benim ilgi mi çeken şey doğrusu parasıydı ama anladım ki ben yazılım mühendisliğini istemiyorum ve istemeden de yapılacak şey değilGönlün ne istiyor ise onu yap. Yazılım mühendisliği isteyen çok kişi var sırf iş imkanından dolayı ama yarıda bırakıyorlar. Çünkü istemediğin birşey zor gelir.
Python u sevmedin mi bak biraz dişini sık öğren requests , bs4 , lxml modüllerini filan öğren sonuçları mutlu ederForumsever1113 dedi: ↑Yazılımı daha da araştırdım (o konuyu silicem kusura bakmayın) Python falan indirim kurdum ama ilgi mi çekmedi.
Para için yapılmaz maalesef. İstemediğin birşeyi kavrayamazsındefacerGLD dedi: ↑Python u sevmedin mi bak biraz dişini sık öğren requests , bs4 , lxml modüllerini filan öğren sonuçları mutlu eder
Aynen bana uyan şey endüstri mühendisliğiPara için yapılmaz maalesef. İstemediğin birşeyi kavrayamazsın