İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

Ertuğrul Sağlam'a milli vize !..

maxxdump30.06.20080 cevap1.334 görüntüleme
#1
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, son günlerde Milli Takım için adı geçen teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam için "Şu anda Fatih Terim görevde. Terim'in görevine devam etmesini isteriz. Eğer Ertuğrul Sağlam'a bu yönde bir teklif gelirse önünü açarız." dedi.

Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz ile Gündem programına konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Erdoğan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in görevine devam etmesini istediğini vurgulayan Erdoğan, "Ancak giderse ve Ertuğrul Sağlam'ı Milli Takım'ın başına getirmek isterselerse buna izin veririz. Bir Beşiktaşlı olarak Sağlam'ın Milli Takım'da görev yapmasından gurur duyarız. Federasyondan bu yönde bir talep gelirse gerekli kolaylığı gösteririz ve izin veririz. Şu ana kadar bu konu hakkında ne federasyondan ne de Sağlam'dan bize bu yönde bir talep geldi." dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Erdoğan, "Bobo'yu transfer etmek isteyen her kulübe kapımız açık. Eğer Bobo transfer olursa bu oyuncunun yerini dolduracak bir futbolcu transferi yapacağız. Manisasporlu Uğur İnceman konusundaysa temaslarımız sürüyor. Gerekli şartlar oluşursa bu oyuncuyu da kadromuza katacağız." ifadelerini kullandı.

Gökhan Zan hakkında da konuşan Erdoğan, "Teknik kadromuzdan Gökhan Zan için henüz bir karar verilmiş değil. Gökhan Avrupa futbol şampiyonasından yeni geldi. Bu konuda konuşmak erken olur." dedi.




kaynak: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=40644

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.