Arkadaşlar bir teknoloji editörü hemde baya etkin bir editör ismini vermeyeyim eset antivirüste güvenlik duvarı bile yok dedi. Yani koruma olarak iyi değil dedi tabi tam olarak dayandığı şeyi bilmiyorum. Sizin bu konu hakkında görüşünüz nedir? Eset iyi bir antivirüs programı mıdır? Hem internetten serial bulunup girilebiliyor. Sizin bu konuda hakkında görüşünüz nedir?
Eset Antivirüs Hakkında...
Cevaplar
Eğer öyleyse başka antivirüslere yönebilirsiniz.
Eset başarılıdır kötü diyenlere kulak asmayın sadece en iyisi değildir o kadar
Yani bir kaspersky kadar başarılı mıdır sizce?
Bitdefender diyorum.:)
Peki BitDefender motoru kullanan 360 Total Security'i önerir misiniz?Bitdefender diyorum.:)
Hiç kullanmadım 360 Total Security,ama bitdefender kullandım Ingilizce olmasına rağmen yine de kurulumundan bir çok şeyine kadar yapmıştım.:)Halktan Biri ⒽⓊⓁⓀ dedi: ↑Peki BitDefender motoru kullanan 360 Total Security'i önerir misiniz?
Bit defender kaspersky norton bunlar güzeldir
Bitdefender kullandim, bilgisayarimi inanilmaz yavaşlatti, sildim lisanslı orijinal olduğu haldeBitdefender diyorum.:)
Bit defenderin koruması iyidir fakat ağır çalışıyor her bilgisayarda kullanılmıyorBitdefender kullandim, bilgisayarimi inanilmaz yavaşlatti, sildim lisanslı orijinal olduğu halde
Bu konuda sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
Eset Antivirüs İçin Şiir Yazdım
Eset Antivirüs İçin Şiir Yazdım
Biz evde komple kullandık,bir şikayeti olan görmedim.:)Bitdefender kullandim, bilgisayarimi inanilmaz yavaşlatti, sildim lisanslı orijinal olduğu halde
1 aydır kullanmaktayım, gayet stabil çalışmakta. 3-5 crackle filan işim oldu onlarda da uyarıyı verdi.
Ev kullanıcısı için yeterli bana göre. Özellikle PC nizin donanımı düşük ise.
Yalnız aklıma takılan şey Eset' in web console özelliği varmı. Yani; Esetin sitesinden ID Pass girerek PC nizdeki taranmış dosyalar, tarama yaptırma, IP si filan görülebiliyor mu? Normalde Webroot kullanıyordum, Garanti bankasının vermiş olduğu serialin süresi bitti. Şu web console özelliği yüzünden internetten bulduğum keylerle de aktifleştirmek istemediğimden kaldırdım.
Ev kullanıcısı için yeterli bana göre. Özellikle PC nizin donanımı düşük ise.
Yalnız aklıma takılan şey Eset' in web console özelliği varmı. Yani; Esetin sitesinden ID Pass girerek PC nizdeki taranmış dosyalar, tarama yaptırma, IP si filan görülebiliyor mu? Normalde Webroot kullanıyordum, Garanti bankasının vermiş olduğu serialin süresi bitti. Şu web console özelliği yüzünden internetten bulduğum keylerle de aktifleştirmek istemediğimden kaldırdım.
Bende bunu anlamıyorum en az 20 arkadaşımı Bitdefender'cı yaptım ben dahil hiçbirinden sistemi yavaşlattı diye bir şikayet duymadım ancak sen de diyorsun ki yavaşlattı ne diyeyim bana sorarsan Bitdefender,Eset ve Trend Micro sistemi yavaşlatmayan antivirüs firmaları.Bitdefender kullandim, bilgisayarimi inanilmaz yavaşlatti, sildim lisanslı orijinal olduğu halde
Sistem özelliğine de bağlı bence.Bende bunu anlamıyorum en az 20 arkadaşımı Bitdefender'cı yaptım ben dahil hiçbirinden sistemi yavaşlattı diye bir şikayet duymadım ancak sen de diyorsun ki yavaşlattı ne diyeyim bana sorarsan Bitdefender,Eset ve Trend Micro sistemi yavaşlatmayan antivirüs firmaları.
Aynen uyumluluk mevzusu da gözetilmesi gereken bir etmen,örneğin Win Vista Ram ile pek arası iyi olmadı bazı kullanıcılarda ters etki yaptı.:(Halktan Biri ⒽⓊⓁⓀ dedi: ↑Sistem özelliğine de bağlı bence.
Yavaslattidan kastim önceden bilgisayarın açılmasını 1 dakika bekliyorsam bunla 5 dk bekliyordum. Lisanslı total 2016 sürümünü kullandim, ben de kafamdan atmıyorum bunuBende bunu anlamıyorum en az 20 arkadaşımı Bitdefender'cı yaptım ben dahil hiçbirinden sistemi yavaşlattı diye bir şikayet duymadım ancak sen de diyorsun ki yavaşlattı ne diyeyim bana sorarsan Bitdefender,Eset ve Trend Micro sistemi yavaşlatmayan antivirüs firmaları.
@Jiraiya06 şu an ne kullanıyorsun.
Windows 10 da otomatik gelen yüklü ekstra yüklemiyorum artik, zaten virüs falan da bulasmiyor@Jiraiya06 şu an ne kullanıyorsun.
İşin ilginç yanı bende açılışta da yavaşlama yok nasıl iş anlamadım acaba sistemim güçlü olduğu için mi anlayamıyorum bilemedim.(Sistemim Intel İ5 İşlemci, 6 GB.Ram)Yavaslattidan kastim önceden bilgisayarın açılmasını 1 dakika bekliyorsam bunla 5 dk bekliyordum. Lisanslı total 2016 sürümünü kullandim, ben de kafamdan atmıyorum bunu
Editör her kim ise dayanaklarını ortaya koyması gerek ortaya laf atıp kaçmakla olmaz bu işler, antivirüs işi editör işi değildir, teknik altyapısı iyi olmayan kişilerin bu tür yorumlarına itibar etmeyiniz. En iyi antivirüs en başta kendiniz olmalısınız herşeyi programlardan beklemeyin o kadar iyi bir program zaten piyasada henüz yok hiç bir zaman olmayacaktır da. Eğer bilgisayarınızı günlük işleriniz için (word,excel,film izleme) kullanıyorsanız antivirüs kullanmanıza gerek yok, kendinizin dikkat etmesi yeterli. Eseti rahatlıkla kullana bilirsiniz, yıllardır kendi deneyimlerimle karşılaştığım virüslü dosyalarda en iyi verim aldığım programdır.
Antivirüs programlarında firewall olmaz zaten. Aynı firmanın internet security sürümlerinde mevcuttur firewall. Örneğin Kaspersky Anti Virüs programında firewall yokken Kaspersky Internet Security sürümünde firewall mevcuttur. Bunu herkesin bildiğini düşünüyorum.
O zaman esetin hangi sürümünü önereceğinizi de yazın. Eset nod32 antivirüste de güvenlik duvarı yok diyorlar. Peki güvenlik duvarının olmaması korumayacağı anlamına gelir mi? Bilenler varsa yazarsa memnun oluruz.
Eset Internet Security veya Smart Security (Dahili Güvenlik Duvarı Mevcuttur)
Peki bir sorum daha var normal eset nod 32 antivirüs yeterli koruma sağlar mı sence?
Bence internet olan bilgisayarda yeterli koruma sağlamaz. Antivirüs yazılımlarının Internet security sürümlerini tercih edin.
Bilgin için teşekkür ederim.
Bilgisayarınızda SSD varsa bu durum bence normal.İşin ilginç yanı bende açılışta da yavaşlama yok nasıl iş anlamadım acaba sistemim güçlü olduğu için mi anlayamıyorum bilemedim.(Sistemim Intel İ5 İşlemci, 6 GB.Ram)
Nortonun fiyatı baya pahalıymış :)



