İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Etrafımda ne var?

Ecevit BIKTIM24.11.20094 cevap1.993 görüntüleme
2009'den beri2.443 mesaj
#1
Vodafone'un sunduğu "Etrafımda Ne Var?" uygulaması sayesinde artık tüm iPhone kullanıcıları; istedikleri anda en önemli noktaları harita üzerinde anında görebiliyor.

Vodafone, iPhone kullanıcılarına, bulundukları bölgedeki en yakından en uzağa, tüm önemli noktaları kategorilerine ayırarak sıralayabilen, adres ve telefon bilgisini veren, haritada göstererek konumlandırma imkanı sunan lokasyon bazlı bilgi servisi "Vodafone Etrafımda Ne Var?" uygulamasını hizmete soktu.
iTunes Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen "Vodafone Etrafımda Ne Var?", tüm iPhone kullanıcılarına en yakın akaryakıt istasyonu, eczane, ATM, kafe, restoran, hastane, alışveriş merkezi ve sinema gibi önemli noktaların mesafesini, iletişim bilgilerini ve yerini harita üzerinde gösteriyor. Böylelikle kullanıcı en yakın noktayla ilgili aradığı tüm bilgilere tek bir dokunuşla anında ulaşabiliyor.
350 bin nokta ile hizmete sunulan "Vodafone Etrafımda Ne Var?" servisine iTunes Store üzerinden ulaşabilirsiniz.
Uygulamayı kullanmak için telefon üzerinde özel bir ayar yapılmasına gerek olmayan ve operatör ayrımı olmaksızın kullanılabilen "Vodafone Etrafımda Ne Var?" ile harita üzerinde konumu görüntülemek ve rota özelliği ile aranılan noktaya nasıl ulaşılabileceğini görmek de mümkün.
:: "Etrafımda Ne Var" servisi hoşunuza gitti mi? Böyle bir uygulamaya ihtiyacınız var mı?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2005'den beri19 bin mesaj
#2
iphone lulara özel programlar ne kadar arttı böyle, diğer kullanıcıları da düşünsünler biraz
2007'den beri5.371 mesaj
#3
IPHONE kullanmıyoruz diye 2. sınıfmıyız :P
2009'den beri1.197 mesaj
#4
niye sadece iphone ? bizde vodafone luyuz bizimde cep telefonumuz var bizde etrafımızda ne olduğunu bilmek istiyoruz :D bizim başımız kel mi?
yoo gayet saçlıyım ben :D
2008'den beri36 mesaj
#5
kontör gidiyor mu

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.