İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Facebook'un Gücü

Cyberia29.09.20123 cevap969 görüntüleme
2012'den beri191 mesaj
#1
Facebook'un Gücü



Facebook'un, Facebook reklamcılığının gücünü ortaya çıkarmak için anlattığı infografiklerin yenisi yayınlandı. Sadece 1 günde toplam kaç beğenme ve yorum yapıldığını hiç merak ettiniz mi?
Cevaplar
2007'den beri779 mesaj
#2
Bence bilinçli kullanıcının reklamlara ihtiyacı yok aradığını internet ortamında çok rahat bulur. Ama etrafta o kadar çok saf ve bilinçsiz insan varkı bu pazarı değerlendirmemek aptallık olur facebook açısından.
2007'den beri551 mesaj
#3
Facebook artık bitti diyenlere cevap olmuş. ne bitmesi asıl şimdi başlıyor, 55 yaşındaki amcam facebooka üye oldu. :)
2008'den beri598 mesaj
#4
General Motors aylar önce Facebook'a reklam vermeyi bıraktı. Dünyanın en büyüklerinden bir firma reklam vermeyi bırakmış bunlar hala bir şeyleri ispatlayamaya çalışıyorlar.

Kaynak

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.