İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Futbol
  4. Beşiktaş
Beşiktaş

Fernandes: Ben sahada konuşurum!

deatmania08.04.20130 cevap1.198 görüntüleme
#1


Portekizli yıldız, yönetimin "Sana yönelik eleştirilere medya yoluyla ya da kulübün internet sitesinden cevap verebilirsin" önerisini geri çevirdi.

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes seferberliği... Yönetim ve teknik heyet, son dönemde "Gol sevinci" yaşamayacak kadar durgun gözüken Portekizli futbolcuyu eski günlerine döndürmek için farklı yönetimler deniyor. Yöneticiler ve teknik direktör Samet Aybaba'nın hafta başında Portekizli yıldıza "Hakkında eleştiriler ve bazı spekülasyonlar var. İster medya karşısında, istersen kulübün resmi internet sitesinden bunlara cevap verebilirsin" dediği, ancak buna yanaşmayan tecrübeli futbolcunun "Dedikodular ve söylentiler beni ilgilendirmiyor. Ben işime bakıyorum. Gereken cevabı, futbolumla sahada veririm" ifadesini kullandığı öğrenildi. Geçen hafta Mersin İdmanyurdu'na attığı gol sonrası sevinmediği için hakkında "Mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği" söylentileri çıkan Fernandes'in, bugün oynanacak olan Bursaspor maçındaki performansı merakla bekleniyor.

Beş futbolcu ceza sınırında

Beşiktaş'ta, Bursaspor maçı öncesi öncesi üçer sarı kartı bulunan Fernandes, Holosko, Necip ve Emre ile 7 sarı kartı bulunan Veli, bugün mücadelede kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 29. haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.



Turkfutbol

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.